Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ porfyrasvolley

Φιλική ήττα με 3-1 σετ απο τον Ρέντη

Ομορφο παιχνίδι έγινε και απόψε στο φιλικό του Πορφύρα με τον Ρέντη, στο ''Σαλπέας''. Αυτή τη φορά, σε αντίθεση με την προηγούμενη Τετάρτη, όταν είχαμε πάρει και τα 4 σετ του αγώνα, ήταν ο Ρέντης που έπαιξε καλύτερα και πήρε εύλογα τη νίκη με 3-1 σετ.
Το σημαντικό πάντα σε αυτά τα φιλικά ''συντήρησης'' είναι ότι οι αθλήτριες των δύο ομάδων έπαιξαν και ξέφυγαν από την ρουτίνα των εκτός περιόδου προπονήσεων.
Ευχάριστο είναι επίσης ότι αγωνίσθηκαν αρκετά και οι μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες μας, κορασίδες και παγκορασίδες που πλαισιώνουν την γυναικεία ομάδα μας από την οποία απουσίασαν για διάφορους λόγους οι Χατζηκωνσταντή, Χαλβατζή, Τζούλου,Φικάι.
Μπράβο στο Ρέντη για την επιτυχία του και ευχαριστούμε για τα καλά λόγια και την ευγενική ανταπόκριση του στο φιλικό.

Σχόλιο Α.Ε.ΡΕΝΤΗ : Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κκ Δελαγραμματικα και Κελεκο για την πραγματοποίηση των δυο φιλικών παιχνιδιών και τους ευχόμαστε τα καλύτερα για την ομάδα τους την νέα αθλητική χρονιά .

Φιλικο απόψε με τον Ρέντη (Τεταρτη 11/05/11)

Η γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα υποδέχεται απόψε ( στις 21.00 ξεκινά το ζέσταμα, στις 21.30 το παιχνίδι) σε φιλική αναμέτρηση την αντίστοιχη ομάδα του Ρέντη, στο ''Σαλπέας''.
Με αυτό το ματς δυναμώνουν ακόμα περισσότερο οι δεσμοί φιλίας με μία ομάδα την οποία ωστόσο λίγο έλειψε να ρίξουμε κατηγορία, με την οδυνηρή όσο και ντροπιαστική ήττα από την Ίριδα ( με βάση τη διαφορά δυναμικότητας που αποτυπώθηκε σε αυτή τη σαιζόν ανάμεσα στις ομάδες της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ) που μας καταστεναχώρησε...Ο Ρέντης κρατήθηκε όρθιος ωστόσο και ασφαλώς δεν άξιζε να πέσει γιατί είχε πολύ καλή ομάδα, ήταν εξαιρετικός στον δεύτερο γύρο και πάνω απο όλα είναι ΟΜΑΔΑ.
Δε ξεχνάμε άλλωστε και τις διευκολύνσεις για φιλικά των Κορασίδων μας στο Πέραμα, όταν ήταν προπονητής στον Ερμή ο τωρινός προπονητής του Ρέντη Μενδρινός.
Τυχερός της βραδιάς ο υπεύθυνος του τμήματος βόλει του Ρέντη Τάσος Νικολάκης.
Αυτή τη φορά θα πάει με τα πόδια να δεί την ομάδα του και την κορούλα του, καθώς είναι γείτονας μας.
Καλή διασκέδαση απόψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.