Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Celebrity match στην Αίγινα


Celebrity match στην Αίγινα
H Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός W.I.N. Hellas, ενώνουν τις δυνάμεις τους για 2η συνεχή χρονιά.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του περσινού τουρνουά στην πλατεία Συντάγματος, το Σάββατο 18 Ιουνίου στο λιμάνι της Αίγινας θα διεξαχθεί το 2ο W.I.N. HELLAS-ΕΟΠΕ «celebrity match» στο πλαίσιο του εναρκτήριου τουρνουά Masters.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί από το Δήμο Αίγινας και θα χορηγηθεί από τον Εθνικό Χορηγό του αθλήματος Lipton Ice Tea. Στον αγώνα θα συμμετάσχουν πολλοί διάσημοι φίλοι του αθλήματος, καλλιτέχνες και άνθρωποι της «showbiz», όπως ο Γιώργος Καραμέρος και η Ορθούλα Παπαδάκου. Σκοπός του αγώνα είναι η διάδοση του κοινωνικού μηνύματος της καταπολέμησης της βίας εναντίον των γυναικών και η ενίσχυση του έργου του W.I.N Hellas.

Ο W.I.N. Hellas, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, δραστηριοποιείται στην ενημέρωση και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

H παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο, τις δυνατότητες υποστήριξης και ένταξης στην εθελοντική ομάδα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το W.I.N. Hellas: 210 8996636 (ώρες λειτουργίας 11:00-16:00) ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.winhellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.