Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Στο mavromatis.gr

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ-ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Στο &<span class=
Ας ασχοληθούμε με το site της ΕΟΠΕ που ονομάζετε volleyball.gr, αλλά η πραγματική ονομασία του έπρεπε να είναι mavromatis.gr

γιατί είναι ιστοσελίδα του προέδρου και όχι του ελληνικού βόλει.

Η νέα διοίκηση , οι υπεύθυνοι επικοινωνίας και το γραφείο Τύπου είχαν ως σημαία όταν ανέλαβαν την εξουσία, τη δεοντολογία και τη δημοκρατία, αλλά απ ότι αποδείχθηκε στην πράξη, δεν έχουν και πολύ σχέση με αυτές τις έννοιες.

Πρώτα απ όλα απέκρυψαν την είδηση της δεκαετίας , την κατάσχεση των εργολάβων και ο πρόεδρος μάλιστα έδωσε μάχη να μη βγει στον αέρα, αν και το είχε πει σε δεκάδες άτομα(παράγοντες, διαιτητές, υπαλλήλους).

Όταν το θέμα φούντωσε, αναγκάσθηκαν να το παραδεχθεί έμμεσα με δηλώσεις του, όπου ζητούσε συσπείρωση και ομόνοια, ενώ ταυτόχρονα απειλούσε τον Στέλιο Προσαλίκα.

Αναδημοσίευσαν μάλιστα για πρώτη φορά θέμα από το volleynews.gr, το site του βόλει που το θεωρούν … αντικυβερνητικό γιατί απλά κάνει τη δουλειά του, κριτική προς όλους και φιλοξενεί τις δηλώσεις όλων.

Το θέμα βέβαια ήταν αβανταδόρικο για την ΕΟΠΕ, με δηλώσεις του αντιπροέδρου και υπεύθυνου οικονομικών Κωστή Ψαρουδάκη, ο οποίος κατηγορούσε κι αυτός τον Προσαλίκα.

Κι επειδή όλες οι κεφαλές της ΕΟΠΕ μιλούν για δεοντολογία και δημοκρατία , περιμέναμε να δημοσιευτούν και οι δηλώσεις του Στέλιου Προσαλίκα που υπήρχαν στο volleynews.gr. Μάταια όμως

Καλό θα είναι λοιπόν να σταματήσει να χρεώνεται ο ελληνικό λαός το site του βόλει και να πληρώνει τους εργαζόμενους σε αυτό ο Μαυρομάτης που το ελέγχει και περνάει μόνο τις δικές του απόψεις.

Κι όταν με το καλό λυθεί το πρόβλημα των ολυμπιακών έργων , κάτι που ευχόμαστε όλοι, θα έχουμε δηλώσεις του τύπου «σαρωτικός ο Μαυρομάτης» και «έδωσε αποστομωτικές απαντήσεις». Στα άσχημα φταίει ο Προσαλίκας και στα καλά μπροστά ο Μαυρομάτης, αρκεί βέβαια να μετονομασθεί το site σεmavromatis.gr

Θα πείτε και με το δίκιο σας, ότι τα ίδια γινόταν επι Μπελιγράτη και Προσαλίκα. Θα συμφωνήσουμε, αλλά οι προκάτοχοι του Μαυρομάτη και των στελεχών του δεν έκαναν σημαία τη δημοκρατία και τη δεοντολογία.

Και κάτι άσχετο. Αφού ο Μαυρομάτης είναι αντίθετος στις ελληνοποιήσεις των κολομβιανών Αγκάμεζ και Μοντάνο, γιατί είναι υπέρμαχος της ελληνοποίησης Φιλίποφ;

Μας είπαν από τον Ολυμπιακό ότι τα χρήματα της ανακατασκευής της παλιάς λέσχης δεν βγήκαν από το ταμείο του ερασιτέχνη, αλλά προερχόταν από έκτακτες εισφορές και κουπόνια. Εκεί μάλιστα θα γίνει και η γενική συνέλευση της Πέμπτης.

Αναδημοσίευση από volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.