Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Φίλες και φίλοι,
Τελειώνοντας η φετινή αγωνιστική χρονιά βρίσκει την ομάδα μας να υποβιβάζεται στην τοπική κατηγορία. Ένας υποβιβασμός ο οποίος μας γεμίζει πίκρα και απογοήτευση. Πίκρα γιατί είναι σκληρό να υποβιβάζεται η ομάδα σου και απογοήτευση γιατί η προσπάθεια και οι κόποι τριών και πλέον χρόνων έπεσαν στο κενό και μάλιστα με τον ποιο άδοξο τρόπο.
Ποιος φταίει όμως για την κατάσταση αυτή; Φυσικά και φταίει η διοίκηση.
Φταίει η διοίκηση γιατί υλοποιούσε όλα αυτά τα χρόνια τις προτάσεις του προπονητή χωρίς να λογαριάσει κόπους και έξοδα. Φταίει η διοίκηση γιατί ανέχθηκε καταστάσεις ανάρμοστες, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, αφήνοντας τα πράγματα να εξελιχθούν όπως εξελίχθηκαν.  Φταίει η διοίκηση γιατί έβαλε υψηλούς στόχους.
Και για να αυτοσαρκαστούμε λίγο, φταίει η διοίκηση η οποία δεν έκανε μεταγραφή τη μισή Εθνική Ελλάδος, φταίει η διοίκηση που στους αγώνες δεν απέδωσε το βόλεϊ που ήξερε και δεν έδωσε τις σωστές οδηγίες στα time out.


Το αποτέλεσμα όμως δεν αλλάζει. Θα πληρώσουμε το τίμημα όποιο και εάν είναι αυτό. Άλλωστε είναι γνωστό: “ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό”. Η ομάδα θα ξαναγεννηθεί από τις στάχτες που άφησαν κάποιοι και θα ξαναγίνει μια καλή και υπολογίσιμη ομάδα βασιζόμενη στις ακαδημίες της. Το μέλλον θα δείξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.