Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Όταν οι celebrities παίζουν βόλεϊ για καλό σκοπό



Πλήθος διασήμων δοκίμασε τις δυνάμεις του στο beach volley, σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Athens Gold Cup 2010.


Βίκυ Χατζηβασιλείου Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου Αννίτα Ναθαναήλ

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία είναι κορυφή στο σπορ, και οι Ναταλία Δραγούμη, Σπύρος Πώρος, Νίκος Βουρλιώτης, Αννίτα Ναθαναήλ, Στέλλα Δημητρίου, Γιάννης Μαρακάκης και Κώστας Γκρέκας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τις ανάγκες του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «WIN Hellas».



Χρυσάνθη Ντάφλα, Μάντα Παπαδάκου, Σπύρος Πώρος και Όλγα Καρπαθάκη

Με σύνθημα, λοιπόν, «Μπορείς Να Αλλάξεις Τη Ζωή Σου», έριξαν τα καρφιά τους στην άμμο για καλό σκοπό.Η πρόεδρος του «WIN Hellas» Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, η Χρυσάνθη Ντάφλα, ο Μάριος Λέκκας, η Ολγα Καρπαθάκη, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Γιώργος Μανίκας και ο Κώστας Φραγκολιάς εκτέλεσαν χρέη αναπληρωματικών παικτών.
Μόλις τελείωσε ο φιλανθρωπικός αγώνας, ακολούθησε απονομή αναμνηστικών μεταλλείων στους συμμετέχοντες.
Την απονομή έκαναν η Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, ο marketing director Μάνος Σπανός, η υπεύθυνη οργάνωσης του «WIN Hellas», Νίκη Μάντσιου, και ο Βασίλης Βαρδάκας.
Ο πρόεδρος του ΟΝΑ του Δήμου Αθηναίων, Βασίλης Κικίλιας, τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τη Μάντα Παπαδάκου για τη συμμετοχή του οργανισμού στο τουρνουά και επιβράβευσε το έργο και την ενημερωτική εκστρατεία που πραγματοποιήθηκε.

Αναδημοσίευση από το zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.