Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Τρίτες στο Ολτεν Βίκυ και Μαρία


Την τρίτη θέση κατέκτησαν οι Βίκυ Αρβανίτη & Μαρία Τσιαρτσιάνη την Κυριακή 20/6 στο Όλτεν της Ελβετίας, αφού νίκησαν στον μικρό τελικό του τουρνουά επίδειξης Swiss Olten Beach Event τις Τσέχες Κλαπάλοβα / Χατζέκοβα με 2-0 σετ (21-19,21-09) και επιστρέφουν στην Αθήνα. Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε στον ημιτελικό από τις Ελβετίδες Κουν / Ζούμκερ με 2-0 (21-18, 21-11).

Η Βίκυ Αρβανίτη δήλωσε: «Μας τιμά που πλέον μας καλούν σε επίσημα τουρνουά στο εξωτερικό και αυτό δείχνει ότι μας υπολογίζουν και μας θεωρούν άκρως ανταγωνιστικές. Ήταν καλά οργανωμένο τουρνουά με καλές γηπεδικές συνθήκες, αλλά πολύ κρύο».
Η Μαρία Τσιαρτσιάνη επεσήμανε: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε στον τελικό, παρόλα αυτά ήταν μια καλή εμπειρία και ιδανική προετοιμασία την περίοδο αυτή που η FIVB δεν έχει αγωνιστική δραστηριότητα στο World Tour. Δυστυχώς οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν για να το ευχαριστηθούμε περισσότερο. Επιστρέφουμε Ελλάδα, όπου θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ κάποιες λεπτομέρειες, που θα βελτιώσουν και θα σταθεροποιήσουν την απόδοσή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.