Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

26/6/2010 - Νίκες για τα φαβορί με το ξεκίνημα στη Νάξο



Άλλοι δυσκολότερα κι άλλοι ευκολότερα, τα φαβορί του Masters Νάξου του Πανελληνίου Σιρκουΐ Beach Volleyball 2010 προχώρησαν με νίκες με την ολοκλήρωση του α΄ γύρου του Κυρίως Ταμπλώ στην παραλία Αγίου Γεωργίου, το πρωΐ του Σαββάτου.

Ο πέντε φορές πρωταθλητής Ελλάδος Μάνος Ξενάκης, με συμπαίκτη εφέτος τον Γιώργο Κοτσιλιάνο, κατέβαλε με πειστικό τρόπο τους Αυστριακούς Πρωταθλητές Αλεξάντερ Χούμπερ / Ρόμπιν Ζάϊντλ 2-0 (21-15, 21-18). Αντιθέτως, το Νο. 2 του τουρνουά της Νάξου, ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης με τον εκ Καλαμάτας Αυστριακό συμπαίκτη του Φέλιξ Μπλάουελ, χρειάστηκαν τρία σετ για να κάμψουν τους Κυπρίους Κωνσταντίνο Ευσταθίο / Ανδρέα Ζάνη με 2-1 (21-19, 19-21, 15-11).

Με νίκη προχώρησαν και οι Βραζιλιάνοι Ρούνεϋ Φερραμέντα / Μοϊσές Σάντος, που κατέβαλαν τους Μιχάλη Λαμπρινό / Χάρη Σακόγλου με 2-0 (21-14, 21-15).

Στα άλλα παιγνίδια του α΄ γύρου ανδρών με νίκες προχώρησαν και οι Ανδρέας Γκόρτσανιουκ / Γιώργος Κνάπεκ, Δημήτρης Αποστόλου / Φερνάντο Μπιλλήρης, Νίκος Ζουπάνης / Παναγιώτης Μούρτζιος, Νίκος Κωστακόπουλος / Τάκης Μαυράκης και Σωτήρης Βλαχοστάθης / Κώστας Μήττας.

Τόσο οι νικητές, όσο και οι ηττημένοι του α΄ γύρου συνεχίζουν στο ταμπλώ διπλού αποκλεισμού των οκτώ ομάδων.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου αρχίζει και το Κυρίως Ταμπλώ των γυναικών στην παραλία του Αγίου Γεωργίου. Το Masters Νάξου ολοκληρώνεται την Κυριακή, με τη διεξαγωγή των ημιτελικών από ώρα 12:00 και των τελικών από ώρα 16:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.