Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Λ.Γιώρκας: Όσα δήλωσε μετά τον ημιτελικό

Με μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και με ερμηνεία που απέδειξε ότι «την έχει η ψυχή του τη φωτιά», ο Λούκας Γιώρκας κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision!

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του ημιτελικού, Λούκας Γιώρκας και Stereo Mike συνεχάρησαν όλες τις υπόλοιπες χώρες που κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση.

«Έδωσα όλη μου την ψυχή. Για μιάμιση ώρα περίπου, δεν ένιωθα τίποτα. Ήμουν κενός», δήλωσε ο Λούκας Γιώρκας στους δημοσιογράφους, μετά την πολύ επιτυχημένη του εμφάνιση στη σκηνή του Dusseldorf Arena, που έκανε όλο το στάδιο να καταχειροκροτά την ελληνική αποστολή.

Απαντώντας στις ερωτήσεις τους, ο Λούκας εξήγησε ότι «το τραγούδι μας περνά από μέσα και ακουμπά στην ψυχή». Το μήνυμα του άλλωστε είναι πως «η δύναμη της ψυχής μπορεί να υπερνικήσει όλους τους φόβους. Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσουμε κάτω, αλλά το να σηκωθούμε και να επιβιώσουμε».

Να σημειώσουμε, ότι η Eλλάδα και το «Watch my Dance», θα διαγωνιστούν στην ένατη θέση στον τελικό της Eurovision που θα γίνει το Σάββατο.
Αναδημοσίευση από zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.