Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ένατοι στο Μίνστερ ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ-ΖΟΥΠΑΝΙ

Ένατοι στο Μίνστερ
Επέστρεψαν χθες από Γερμανία οι Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης έχοντας καταλάβει την 9η θέση στο Smart Beach SuperCup Munster.
Η συμμετοχή της ομάδας σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά στη Γερμανία ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, καθώς το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό και η διοργάνωση άψογη.
Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε κάπως νωχελικά στο κυρίως ταμπλό και έτσι στον πρώτο αγώνα ηττήθηκε από τους Bockermann / Gotz με 0-2 σετ (19-21, 11-21).
Στη συνέχεια στον 2ο αγώνα στο ταμπλό των ηττημένων έπεσε πάνω σε ένα παλιό γνώριμο, τον Matthias Penk που είχε κερδίσει τον περασμένο Αύγουστο το ασημένιο μετάλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στην Κω. Μετά από συγκλονιστικό αγώνα Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης επικράτησαν με 2-1 σετ (21-17, 18-21, 15-13) επί των Curin / Penk.
Στον 3ο αγώνα η ελληνική ομάδα κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους πολύ ισχυρούς Erdmann / Matysik που από στραβοπάτημα τους βρέθηκαν και αυτοί στο ταμπλό των ηττημένων. Στο 1ο σετ έγινε μεγάλη μάχη και οι Γερμανοί επικράτησαν οριακά με 19-21, ενώ στο 2ο σετ η ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να κρατήσει το ίδιο επίπεδο απόδοσης και ηττήθηκε με 13-21.
Ο Νίκος Ζουπάνης τοποθετήθηκε σχετικά :
«Για εμάς ήταν μια καταπληκτική εμπειρία να αγωνιστούμε σε αυτή τη διοργάνωση. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκαναν τα γήπεδα που ήταν καταπληκτικά και ο κόσμος που γέμιζε τα γήπεδα από τα προκριματικά, σε τουρνουά Beach Volley στη Γερμανία τον Μάιο! Οι αθλητές νιώθουν από την πρώτη στιγμή ότι είναι το επίκεντρο σε αυτά τα τουρνουά και οι παροχές των διοργανωτών σε όλα τα επίπεδα ήταν εξαιρετικές.
Αγωνιστικά συνεχίζουμε να έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας, αλλά έχουμε εντοπίσει κάποια πράγματα, τα δουλεύουμε πολύ και θέλουμε διοργάνωση με διοργάνωση να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.