Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων

Xωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ η Αθήνα Τρίτη και Τετάρτη καθώς οι εργαζόμενοι μετέχουν στην 48ωρη απεργία όπως επίσης τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός. Το Μετρό δεν θα λειτουργήσει την Τρίτη και την Τετάρτη θα κάνουν στάσεις εργασίας.

Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων

Χειρόφρενο θα τραβήξουν Τρίτη και Τετάρτη τα μέσα μαζικής μεταφοράς, συμμετέχοντας στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Έτσι, χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ θα μείνει η πρωτεύουσα καθώς οι εργαζόμενοι μετέχουν στην 48ωρη απεργία όπως επίσης τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός. Το Μετρό δεν θα λειτουργήσει την Τρίτη ενώ για την Τετάρτη, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 16.00. Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του ηλεκτρικού και του τραμ την Τρίτη και την Τετάρτη.

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει το Δικαστήριο προκειμένου να κριθεί αν η απεργία της ΓΕΝΟΠ είναι παράνομη και καταχρηστική. Ανεξάρτητα από την απόφαση, την Τρίτη και την Τετάρτη η απεργία στη ΔΕΗ θα συνεχιστεί με την κάλυψη της ΓΣΕΕ που έχει κηρύξει 48ωρη απεργία από κοινού με την ΑΔΕΔΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.