Λάμψη αστέρων θα έχει η πρεμιέρα του Πανελληνίου σιρκουί στην Αίγινα (16-19/6), καθώς, εκτός από τους αθλητές, θέση στο φιλέ θα πάρουν και διάσημα πρόσωπα σε ένα διαφορετικό ματς.

Είκοσι χρόνια μετά το τελευταίο τουρνουά που φιλοξένησε, η Αίγινα ετοιμάζεται να φορέσει πάλι τα καλά της. Κορυφαίοι αθλητές αλλά και προσωπικότητες της showbiz θα δώσουν το παρών τις επόμενες μέρες στο νησί, καθώς στο πλαίσιο του τουρνουά, δέκα διασημότητες από τον χώρο του μόντελινγκ, του θεάτρου, της δημοσιογραφίας και του αθλητισμού θα μετάσχουν σε ειδικό φιλανθρωπικό αγώνα που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου (18/6), με σκοπό την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Στο παιχνίδι θα λάβουν μέρος οι Ναταλία Δραγούμη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Ορθούλα Παπαδάκου, Αννίτα Ναθαναήλ, Μάντα Παπαδάκου, Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Μανίκας, Κώστας Γκρέκας, Γιώργος Παπαδάκος και Μάριος Λέκκας, ενώ το εναρκτήριο σέρβις του αγώνα θα κάνει η εγκυμονούσα Δέσποινα Καμπούρη.

«H διοργάνωση σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων στη δύσκολη συγκυρία που αντιμετωπίζει η χώρα μας αυτή τη στιγμή, στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και δύναμης, ένα μήνυμα που ο αθλητισμός με τον δικό του μοναδικό τρόπο μπορεί να περάσει και να εμπνεύσει στους ανθρώπους. Σκοπός του αγώνα διασημοτήτων είναι η διάδοση του κοινωνικού μηνύματος της καταπολέμησης της βίας εναντίον των γυναικών και η ενίσχυση του έργου του W.I.N. HELLAS», δήλωσε σχετικά η πρόεδρος του W.I.N. HELLAS, Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου.