Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Την πέμπτη (5) νίκη της πέτυχε χθες το βράδυ η ομάδα μας σε εντός έδρα παιχνίδι για την 4 αγωνιστική του δεύτερου γύρου Α γυναικών ΕΣΠΕΔΑ απέναντι στην ομάδα ΔΑΣ.ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ με 3-1 σετ (22-25,28-26,25-23,25-19). Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι που χάρισε στους αρκετούς φίλους και των δυο ομάδων ωραίες στιγμές,με πολλές καλές φάσεις,πολλές αλλαγές στην πρωτοπορία των σετ και όπως διαπιστώνεται και από την εξέλιξη των σετ το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πιστεύω πως αδικούνται και οι δυο ομάδες από την θέση που έχουν στο βαθμολογικό πίνακα αλλά θα πρέπει και αυτές με την σειρά τους να το δειξουν-αποδειξουν στους αγωνιστικούς χώρους. Οι αθλήτριες μας έδειξαν για ένα ακόμη αγώνα στον 2 γύρο του πρωταθλήματος ότι στα κρίσιμα σημεία των τελευταίων πόντων των σετ έχουν την ανάλογη ψυχραιμία για να τα κερδίσουν. Βέβαια αυτό οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά και σε αυτό το τομέα του προπονητή μας Γ. Μενδρινου που από την πρώτη μέρα που ήρθε κοντά μας πίστεψε στο υλικό της ομάδα μας και άρχισε να προσπαθεί για την επίτευξη των στόχων μας.
Επειδή εγώ όμως είμαι γκρινιάρης θέλω όλες οι αθλήτριες μας να καταλάβουν πως θα πρέπει να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο καθ όλη την διάρκεια των σετ,να είναι συγκεντρωμένες,να μην κάνουν συνεχόμενα λάθη και το κυριότερο να ακούν. Αρα θέλω περισσότερη δουλειά στις προπονήσεις από αυτές και τέλος πρέπει συγκεκριμένες αθλήτριες επιτέλους να πάρουν την ομάδα επάνω τους.
Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή παρουσία των Νικολάκη Ε.(Π) γεννημένη στις (9/12/1996) η οποία δέχτηκε τα συγχαρητήρια φίλων και αντιπάλων για το καλό και έξυπνο παιχνίδι της, Τριανταφυλλιδου Φ.(Κ) γιατί από τα μέσα του τρίτου(3) σετ και ύστερα κέρδισε πόντους και με τις επιθέσεις της αλλά και με τα μπλοκ τις ,Νασκιντασβιλι Ζ.(Λ) σταθερή στον δεύτερο (2) γύρο, Κολυαρδου Μ.(Διαγώνιος μεν Κεντρικός δε στα δυο τελευταία παιχνίδια) αρκετά καλή στα νέα της καθήκοντα, Μοκα Μ. αρκετά καλή (έκανε αυτό που της ζήτησε ο προπονητής της καταπληκτικά). Με πολλές καλές εξάρσεις οι Παλη Λ.(Α),Σταυροπουλου Μ.(Α) και Ζωρζου Ι.(Δ) οι οποίες ειλικρινά το πιστεύω μπορούν να δείξουν πολύ περισσότερα από ότι έχουν δείξει μέχρι τώρα.
Η σύνθεση της ομάδας μας:
Σταυροπουλου,Τριανταφυλλίδη,Πάλη,Ζωρζου,Νικολάκη,Κολυαρδου Μ,Νασκιντασβιλι(λ).
Έπαιξαν επίσης οι Μοκα . Την 12αδα συμπλήρωναν οι Κολυαρδου Ο.Παπουτσιαν ,Θηραίου ,Κωστάκη .
Η διαιτησία των κκ. Μεταξα Γ. και Κουτσουλα Μ. ήταν καλή.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 3-0
ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ - ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 3-1
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 3-1
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ 1-3
ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΣ ΦΟΙΝΙΞ 3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ 44-09 42
--------------------------------------
2. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 40-09 38
3. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 38-11 37
4. ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ 40-13 37
5. ΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ 26-25 23
6. ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 22-32 19
7. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 22-33 17
8. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 21-35 15
9. ΓΑΝΣ ΙΡΙΔΑ 19-36 13
---------------------------------------
10. ΑΕ ΡΕΝΤΗ 19-36 13
11. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ 17-38 11
12. ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 12-43 05

6 σχόλια:

  1. Αυτός που πρόβλεψε το αποτέλεσμα την προηγούμενη Πέμπτη πρέπει να είναι και πολύ μάγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ μεγάλος μάγκας, όντως είναι. Αφού να φανταστείς στο 2ο σετ ο Ρέντης προηγήθηκε 24-20 και η Δραπετσώνα, ισοφάρισε 3 φορές μέχρι να το κερδίσει ο Ρέντης 28-26. Ρε τι πήγε να κάνει η Δραπετσώνα; Να πάρει και 2ο σετ και να χαλάσει την ιστορία; Να μη βγει μάγκας ο ''μάγκας;'' Πω πω σενάρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαγκας ειναι αυτος που τα λεει επωνυμα γιατι αυτος εχει balls . Oλοι οι αλλοι ειναι τσαμπα μαγκες (φλωρομαγκες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μημπως εισαι ο ιδιος που εγραψε και τα δυο σχολια και μας το παιζεις τωρα τσαμπα μαγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμε(φλωρομαγκα)οποιος σκεπτεται ετσι τα πρατει κι ολας. Συμφωνα λοιπον με το δικο σου σκεπτικο μας εδωσαν τα παιχνιδια και οι ομαδες Ιλιο και Θριαμβος.Εμεις δεν εχουμε δωσει ποτε τετοιο δικαιωμα και ειναι ντροπη σου να προσβαλεις ανθρωπους που προσφερουν στο αθλημα και κυριως τον ιδρωτα και την προσπαθεια των αθλητριων μας. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΕΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kurie taso pryxremiaaaa....dn xreiazetai n axoleisteeee....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.