Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ξεκινούν την Κυριακή οι εκδηλώσεις για το Καρναβάλι Νίκαιας - Ρέντη 2011


Από την κεντρική πλατεία του Ρέντη, ξεκινούν την Κυριακή (13 Φεβρουαρίου 2011), στις 11:30 το πρωί, οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα διοργανώσει ο ενιαίος πια Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Μια εκδήλωση που θα είναι φυσικά αφιερωμένη στα παιδιά.

Οι φετινές εκδηλώσεις όπως είναι αναμενόμενο θα έχουν νέα μορφή - εικόνα, μιας και για πρώτη φορά θα υπάρχουν εκδηλώσεις και στη Νίκαια. Οι δημότες της μάλιστα τις περιμένουν με ανυπομονησία και λαχτάρα, σε μια δύσκολη εποχή για όλους, θέλοντας να ζήσουν κάποιες πιο ευχάριστες στιγμές.

"Οι φετινές εκδηλώσεις μας θα είναι σίγουρα πιο περιορισμένες λόγω της οικονομικής κρίσης. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι περιορίζουμε και τις παροχές στους λιλιπούτειους φίλους μας. Τόσο στη Νίκαια όσο και στο Ρέντη, σε όλες τις πλατείες, θα φιλοξενούνται δραστηριότητες καρναβαλικές όπου τα παιδιά θα μπορέσουν να διασκεδάσουν και με το παραπάνω", δήλωσε ο Δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης.

Το σίγουρο είναι κι αυτή την φορά, έχοντας την 16χρονη εμπειρία από τον Ρέντη, το φετινό Καρναβάλι, θα είναι το πιο fun της Αττικής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.