Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ φέρτε τα λεφτά μας πίσω επιτέλους

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΠΕ:Περιμένουμε από την Πολιτεία να αποκαταστήσει το συντομότερο δυνατό την αδικία για το άθλημά μας, με την επιχορήγηση των ερασιτεχνικών σωματείων την οποία δεν έλαβαν το 2010, με την τήρηση της δέσμευσής της για τα ΤΑΠ της Α1 ανδρών και τα σωματεία της Α2 ανδρών και με την καταβολή του οφειλόμενου ποσού από την απόφαση για τα ολυμπιακά έργα».

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ:Τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ τακτική επιχορήγηση εδώ και τρεις αγωνιστικές περιόδους. Είναι μεγάλο λάθος να λέμε ότι μόνο το 2010 δεν έχουν λάβει τακτική επιχορήγηση. Και φυσικά είναι και τα μόνα που έχουν φεσωθεί από την Ομοσπονδία τους με χρήματα που δεν έχουν λάβει και εκκρεμούν από το 2003 και μετά. Τα σωματεία του βόλεϊ είναι μακράν τα πιο αδικημένα στο χώρο του Ελληνικού αθλητισμού.

Σχόλιο Α.Ε.ΡENTH: ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ φέρτε τα λεφτά μας πίσω επιτέλους . Έχουμε καταντήσει να συντηρούν την διεξαγωγή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων οι σωστοί παράγοντες των σωματείων(όσοι βρίσκονται κάθε μέρα στις προπονήσεις της ομάδας τους και προσπαθούν να μην τους λείψει τίποτα και όχι στα γραφεία της ομοσπονδίας) . Πόσο θα αντέξουμε ακόμα . Ένας ένας εγκαταλείπει με αποτέλεσμα πολλά ιστορικά σωματεία να σταματούν την λειτουργία τους και εσείς ''πέρα βρέχει'' η όπως λέει επίσης ο λαός μας '' ---- ψηλά και αγνάντευε'' (όποιο θέλετε διαλέγετε) και εάν δεν καταλαβαίνεται σας λέω και ένα τρίτο ''στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα'. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ Η ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.