Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Κε ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ !!!


ΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ 21%
Χθες, η Γ.Γ.Α. ανήρτησε τις ετήσιες επιχορηγήσεις του 2011 για όλες τις Ομοσπονδίες, και συγκριτικά στοιχεία της τελευταίας πενταετίας.
Δυστυχώς η ΕΟΠΕ, υπό την Προεδρία του κου Μαυρομάτη, που τόσο καιρό έπαιζε το χαρτί του κομματικού στελέχους του κυβερνώντος κόμματος, κατέκτησε την μεγαλύτερη αρνητική πρωτιά της ιστορίας της.
Η ΕΟΠΕ, υπό την Προεδρία του κου Μαυρομάτη, υπέστη μείωση της τάξεως του 21% !!!! (3.000.000 έναντι 3.800.000) + (300.000 για ανάπτυξη πέρυσι), η οποία είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΑ τα άλλα αθλήματα της πρώτης κατηγορίας (Εθνικού σχεδιασμού).
Όταν ο κος Προσαλίκας είχε καταφέρει με καθαρά προσωπικές του ενέργειες, πρόπερσι να αυξήσει την επιχορήγηση από 3,8 σε 4,1 εκατ. και πέρυσι, παρ’ ότι δεν ανήκε στο κυβερνών κόμμα, να την διατηρήσει, εσείς ασκούσατε κακόπιστη κριτική ότι και τις δύο χρονιές δεν έκανε αρκετά!
Αν δε λάβουμε υπόψη και την δέσμευση που είχε λάβει προφορικά από τον κο Μπιτσαξή για πρόσθετη επιχορήγηση 300.000 για τον τομέα Ανάπτυξης και του μίνι-βόλεϊ, [πρόγραμμα το οποίο είχε ολοκληρώσει ο κος Καραϊσκος] και την οποία επανέλαβε ενώπιων σας προ των εκλογών της ΕΟΠΕ, θέτοντας το minimum και το maximum της επιχορήγησης, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η μείωση είναι της τάξης του 27% !!!
Και βέβαια, λόγω της τεράστιας εκλογικής περιπέτειας που εσείς οδηγήσατε με αποκλειστική ευθύνη σας την Ομοσπονδία, δεν μπορέσατε ούτε να αξιοποιήσετε το πρόσθετο αυτό ποσόν, αν και όλη η δουλειά ήταν ήδη έτοιμη από τη προηγούμενη διοίκηση.

Κε Μαυρομάτη αποτύχατε παταγωδώς!
Κε Μαυρομάτη οφείλετε να παραιτηθείτε για την ανεπαρκή διοίκησή σας και την σωρεία λαθών σας.
Κε Μαυρομάτη οφείλετε να παραιτηθείτε για τους γνωστούς λόγους ηθικής!
Κε Μαυρομάτη, ΑΝ διαθέτετε την παραμικρή ευθιξία και δεν έχετε άλλους «προσωπικούς λόγους» να συνεχίσετε να βρίσκεστε στο τιμόνι της ΕΟΠΕ, οφείλετε να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ μετά τον κόλαφο που εσείς οδηγήσατε την Ομοσπονδία στους 6 μόλις μήνες της Προεδρίας σας.
Η «χλιαρή» ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ΕΟΠΕ, είναι φανερό ότι σκοπό έχει να αποκοιμίσει τον κόσμο του βόλεϊ, και ουδόλως να διεκδικήσει δυναμικά τα δικαιώματα του Ελληνικού βόλεϊ. Σύμφωνα με τα «φτωχά μου» ελληνικά, η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ αναφέρεται θολά στην επιχορήγηση του 2010 (η οποία έχει καταβληθεί ολοσχερώς), και στις πρόσθετες επιχορηγήσεις για τα ΤΑΠ Α1 και Α2 που καμία σχέση δεν έχουν με την εν λόγω τακτική επιχορήγηση.
Και ακόμα περισσότερο, είναι ατυχέστατη η αναφορά- «καπνός» περί του οφειλόμενου ποσού από τα Ολυμπιακά έργα, που όταν ληφθεί θα αποδοθεί κατ’ ευθείαν στους εργολάβους…
Δεν γίνεται δηλαδή, καμία απολύτως ουσιαστική προσπάθεια, επίλυσης του προβλήματος, από τον Πρόεδρο της ΕΟΠΕ.
Κύριε Μαυρομάτη, ακόμα και ως πράξη διαμαρτυρίας και πίεσης προς την Κυβέρνηση, οφείλετε να παραιτηθείτε!
Μείωση 21%-27% ισοδυναμεί με ταφόπλακα του Ελληνικού βόλεϊ, σε σχέση με τα άλλα αθλήματα, και οφείλεται αποκλειστικά στην δική σας ανεπάρκεια!!
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ! Θα είναι το μεγαλύτερο καλό που θα κάνετε στο βόλεϊ.

Γιώργος Μελισσουργός
Πρώην Πρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.