Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΒΟΛΕΙ:Θέμα της ανακοίνωσης μας είναι η υποβολή και υποστήριξη ένστσης της Ευρυαλης προς το σωματείο Δραπετσώνα.

Θέμα της ανακοίνωσης μας είναι η υποβολή και υποστήριξη ένστασης της Ευρυαλης προς το σωματείο Δραπετσώνα μετά το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης που τελείωσε με 3-1 σετ υπέρ της Δραπετσώνας . Παίρνουμε σήμερα θέση γιατί είχαμε χθες την μεταξύ μας αναμέτρηση με την Ευρυαλη και ίσως κάποιοι κύριοι (καλοθελητές) να έλεγαν διάφορα ότι είμαστε με τους μεν η με τους δε.
Η θέση μας ήταν και είναι ότι οι αγώνες κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με τον ιδρώτα και την προσπάθεια των αθλητών . Κάποιος θα έλεγε ότι μετά και τους τελευταίους αγώνες που η βαθμολογική διαφορά μας με το σωματείο της Δραπετσώνας είναι 8 βαθμοί μας συμφέρει αυτή η ένσταση γιατί μας κρατάει στο παιχνίδι της παραμονής (από 8 γίνονται 5). Αυτό με άλλη διοίκηση ίσως γινόταν με εμάς όμως ποτέ και είμαστε κάθετοι με αυτό. Ήμασταν αθλητές και γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει να τα δίνεις όλα για την νίκη και μετά να βρίσκονται οι ''έξυπνοι'' και να σου τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια. Και επειδή κάποιοι θα πουν διάφορα εμείς τους απαντάμε πως εάν η διαφορά μας με το σωματείο της Δραπετσώνας στο τέλος του πρωταθλήματος θα είναι λιγότερη από 3 βαθμούς υπέρ μας εμείς θα καταθέσουμε στη ΕΣΠΕΔΑ αίτημα - θέση - απόφαση ΔΣ να πέσουμε κατηγορία και θα πέσουμε γιατί εμείς ''κύριοι' φοράμε παντελόνια με πολύ πράγμα από μέσα.
Συμφωνούμε με την παρακάτω άποψη που αναρτήθηκε σαν σχόλιο στο blog της Δραπετσώνας για αυτό το αναδημοσιευουμε.
''Σε ένα άθλημα που κινδυνεύει με αφανισμό,λόγω των οικονομικών συγκυριών που κάποιοι ρομαντικοί προσπαθούν να το διασώσουν κάνοντας αναγκαστικά κάποιες παρατυπίες,όχι μεγαλύτερες ή μικρότερες από άλλους συλλόγους,η ΕΥΡΥΑΛΗ εμφανίστηκε αποφασισμένη να διεκδικήσει βαθμούς που δεν μπορεί να πάρει μέσα στο γήπεδο.Δεν τόλμησε μέχρι τώρα να το κάνει και σε άλλους συλλόγους,ίσως γιατί εκείνοι είναι πιο "δυνατοί" από αυτήν και προτίμησε την εύκολη λύση.Να τα βάλει δηλαδή με μια ομάδα που μοιάζει αποκομμένη και μη γνωρίζοντας από τεχνάσματα εκτέθηκε''.

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη σας. Το παρήγορο είναι ότι η Ευρυάλη αποτελεί το μαύρο πρόβατο στις ομάδες της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ. Μας πήραν τηλέφωνο πολλοί παράγοντες και προπονητές οι οποίοι καταδικάζουν τη στάση της. Την ένσταση θα την πληρώσουν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.