Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΩΤΑ

Το περασμένο Σάββατο ένα τραγικό συμβάν έχει βυθίσει σε πένθος τους ανθρώπους της Α.Ε.Ρεντη και του Δ.Α.Σ Δραπετσώνας και όλους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού. Η Παναγιώτα Τζίφα, η οποία ήταν μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Πειραιά και μητέρα της αθλήτριας του τμήματος βολει της Α.Ε.Ρεντη, Ελισάβετ Παπουτσιαν, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο, το οποίο συνέβη το περασμένο Σάββατο. Η νεκρώσιμος ακολουθία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, στις 13.00, σε περιοχή, η οποία βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Πάτρας. Η «ΑΘΛΗΣΗ» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειας της άτυχης γυναίκας.

Panos Dalas ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ .

Domna Diamantidou: oi anthropoi pou agapame einai panta mazi mas... h giwta htan enas melaxrinos aggelos kai h thesi ths einai ston ourano...

Σας εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια για τον ξαφνικό χαμό της συναδέλφου.Σας παρακαλούμε να μεταφέρετε τα συλλυπητήριά μας και στην οικογένειά της.
Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Αθήνας και Ανατ. Αττικής

η κ.γιωτα ηταν μια μητρικη φιγουρα στην ομαδα μας οχι μονο εξαιτιας της ελισαβετ αλλα επειδη μας αγαπουσε και μας υποστηριζε σε καθε αγωνα μας(ειτε νικη ειτε ηττα)... ηταν διπλα μας σε καθε προσπαθεια μας...
θα ειναι χαραγμενη για παντα στη καρδια μας και δεν θα την ξεχασουμε ποτε...εγω προσωπικα δεν θα ξεχασω ποτε το χαμογελο της οταν μας εβλεπε και οταν καμαρωνε την κορουλα της... :_( (φωτεινη)

«Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στους ανθρώπους της οικογένειας της Γιώτας Τζίφα, η οποία έχασε τη ζωή της το περασμένο Σάββατο. Όλα τα υπόλοιπα θέματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, αφού ο χαμός ενός ανθρώπους είναι ό,τι πιο σημαντικό και άσχημο μπορεί να συμβεί!», Βασίλης Ξεροβάσιλας .


Όποιος-ια θέλει να γράψει για την φίλη μας Γιώτα μπορεί να το κάνει κάνοντας κλικ στη λέξη ''σχόλια'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.