Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2010 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (ΜΑIΟΣ)

ΝΕΑ ΝΙΚΗ = ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΣΠΕΔΑ (10/5/10)

Χθες η ομάδα μας παίζοντας καλό βόλεϊ κέρδισε στο κλειστό του Περάματος την ομάδα του Ερμή Περάματος με 3 - 0 σετ. Οι αθλήτριες μας παίζοντας πολύ καλή άμυνα και σε συνδυασμό με τις θετικές ενέργειες στην επίθεση και το μπλοκ πήραν τα (2) δυο πρώτα σετ με 8 - 25 και 11 - 25. Στο (3) σετ η ομάδα μας συνάντησε μεγαλύτερη αντίσταση από την αντίπαλη ομάδα και το πήρε πιο δύσκολα με 20 -25.Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας σε αυτό το σετ έπαιξε με πολλές αλλαγές δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όλες τις αθλήτριες ο προπονητής μας να αγωνισθούν Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή της πασαδορου Σταυροπουλου Ν η οποία ξεκίνησε το βόλεϊ στην αρχή της φετινής σεζόν και έχει καταφέρει πολλά μέσα σε αυτούς τους μήνες
Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν Πάλι,Νασκιντασβιλι,Θηραίου,Σταυροπουλου Μ,Νικολακη,Τριανταφυλλιδου. Αλλαγές έπαιξαν οι αθλήτριες Παπουτσιαν,
Σταυροπουλου Α,Κασιδιάρη, συμμετοχή είχε το λίμπερο Παυλοπουλου, προπονητής Δακορωνης Ι ο οποίος αντικαθιστά τον Νικολάκη Σ (λόγω τιμωρίας).
Η ομάδα μας με αυτή την νίκη ΕΞΑΣΦΆΛΙΣΕ και μαθηματικά την άνοδο της στην Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΣΠΕΔΑ την πρώτη χρονιά δημιουργίας της. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην επιτροπή διοίκησης βόλεϊ (κον Α.ΝΙΚΟΛΑΚΗ,κον Ε.ΠΑΠΟΥΤΣΙΑΝ,κον Η.ΒΑΚΑΛΑΚΗ) στον προπονητή μας κον Σ.ΝΙΚΟΛΑΚΗ και φυσικά στις αθλήτριες μας .


AΠΛA MIA NIKH (16/5/10)




Ήταν απλά μια ακόμη νίκη χωρίς να αποδώσουμε αυτό που μπορούμε Η ομάδα μας κέρδισε σήμερα στο κλειστό της Ηλιούπολης την ομάδα ΑΣ Ηλιούπολη με 3-0 σετ (23-25,24-26,16-25).Το μόνο που αξίζει να αναφερθεί είναι η καλή παρουσία των Σταυροπουλου Μ,Τριανταφυλλιδου και Παυλοπουλου (limpero).
Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν Πάλι,Νασκιντασβιλι,Θηραίου,Σταυροπουλου Μ,Νικολακη,Τριανταφυλλιδου. Αλλαγές έπαιξαν οι αθλήτριες Παπουτσιαν,
Σταυροπουλου Α,Κασιδιάρη,Καλυβα,Παπαιωαννου, συμμετοχή είχε το λίμπερο Παυλοπουλου, προπονητής Δακορωνης Ι.

ΝΕΑ ΝΙΚΗ - ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΟΔΟΥ (23/5/10)

Η ΟΜΑΔΑ μας στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος νίκησε την ομάδα ΓΣ.Αγιοι Ανάργυροι με 3 - 1 σετ στο νέο κλειστό Ρέντη .Για εμάς αυτό το παιχνίδι ήταν μια γιορτή κατάκτησης της δεύτερης (2) θέσης του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ και ταυτόχρονα άνοδος στην Α' Κατηγορία. Η διοίκηση είχε δημιουργήσει μια εορταστική ατμόσφαιρα γεμίζοντας το γήπεδο με μπαλόνια , δίνοντας στους φιλάθλους καραμουζες - παλαμάκια - κομφετί και φυσικά παίζοντας πολύ μουσική πριν την έναρξη , σε όλα τα διαλύματα , και στο τέλος του αγώνα από τον dg Διονύση (τον οποίο ευχαριστούμε).Με την λήξη του αγώνα η γιορτή μας έφτασε στην κορυφαία στιγμή της όταν το μέλος του ΔΣ της ΕΣΠΕΔΑ κος Μεταξάς απένειμε τα μετάλλια στις αθλήτριες μας (οι οποίες έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο αφού από τα μεγάφωνα του γηπέδου άκουγαν το όνομα τους ΛΟΥΤΣΙΑΝΑ ΠΑΛΙ , ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ , ΖΩΗ ΝΑΣΚΙΝΤΑΣΒΙΛΙ , ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΘΗΡΑΙΟΥ , ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΥΑΡΔΟΥ , ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΗ , ΒΑΓΙΑ ΚΑΛΥΒΑ , ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΚΑ , ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑΣΙΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΝΙΑ ΒΥΛΛΙΩΤΗ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΡΚΤΣΙΑΝ, ΑΝΝΑ ΡΟΥΣΣΟΥ , ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑΝ,ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ , ΟΛΓΑ ΚΟΛΥΑΡΔΟΥ.ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ. ) και το κύπελλο στην αρχηγό της ομάδας μας ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Μ. Ήταν μια στιγμή χαράς , συγκίνησης , υλοποίησης των στόχων μας.
Η επιτροπή διοίκησης ευχαριστεί για την παρουσία τους στη γιορτή μας τον δήμαρχο μας Γ. Ιωακειμιδη το μέλος του ΔΣ της ΕΣΠΕΔΑ κο Μεταξά και φυσικά τους υπέροχους φίλαθλους μας.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


1. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 74 (άνοδος)
2. ΑΕ ΡΕΝΤΗ 68 (άνοδος)
------------------------------
3. ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 58
4. ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ 55
5. ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 48
6. ΓΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΡΜΗΣ 44
7. ΑΕ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ 40
8. ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝ 33
9. ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ ΑΟ 31 (25 αγωνες)
10.ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ - ΤΑΥΡΟΣ 27
11. ΓΣ ΕΙΡΗΝΗ 19
12.ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ 16
13.ΓΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 13
14.ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ 11 (25 αγωνες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.