Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ''ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ''

H απληστία των μεγάλων

Γράφαμε πριν από λίγες ημέρες ότι η οικονομική κρίση φέρνει τα πράγματα στα ίσια τους, αλλά διαψευστήκαμε άμεσα από την απληστία των παραγόντων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που κάνουν μεταγραφές, ενώ οι υπάρχοντες παίκτες είναι απλήρωτοι., Μηνούδης, Ντονάς, Λάππας) που είναι στελέχη του ΠΑΣΑΠ δεν αντιδρούν.
Το μικρόβιο του πρωταθλητισμού είναι φαίνεται ισχυρότερο από το μικρόβιο της... πείνας. Και κάνουν πρωταθλητισμό με χρέη, κάτι που δεν συμβαίνει στις "μικρές" ομάδες, γι αυτό και υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός.Κι αν στον Παναθηναϊκό έχουν το ελαφρυντικό(που δεν είναι) της κατάκτησης του πρωταθλήματος μετά από χρόνια, στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάτι τέτοιο με δυο συνεχείς κατακτήσεις και με μια νεανική ομάδα που δεν στηρίζεται. Τι το καλύτερο να παίξουν με Τζούριτς, Φράγκο, Κοκκινάκη, Κουζούνη, Ανδρεάδη, Φιλίποφ; Θα έχαναν το πρωτάθλημα. Ε, και; Θέλουν τον Μαρτσελίνιο για να πάρουν κι άλλο νταμπλ.

Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010.''ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ''

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM 99,5» και την εκπομπή των Πάνου Πολυζωΐδη και Έφης Φαλίδα, μίλησε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Αχιλλέας Μαυρομάτης o οποίος είπε μεταξύ άλλων.α)Επιβεβαίωσε τη συμφωνία για παράταση της χρηματοδότησης των ΤΑΠ από την Πολιτεία για την επόμενη διετία και εξήγησε τους λόγους που η υπόθεση έφτασε μέχρι εδώ. β)''Το πρόβλημα όπως το βιώνουμε στην καθημερινότητα είναι ένα μέρος της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Αυτές είναι οι επιπτώσεις στον αθλητισμό από το συνολικό πρόβλημα της χώρας και η εικόνα του αθλητισμού ανάμεσα στις σεζόν 2009-2010 και 2010-2011 απλά δεν συγκρίνεται. Φτάσαμε στο σημείο, οι επιχορηγήσεις προς τις Ομοσπονδίες και κατ’ επέκταση στα σωματεία, όχι απλά να μειώνονται, αλλά και να μην δίνονται από την πολιτεία. Επίσης, οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες με σπόνσορες και χορηγίες έχουν ελαττωθεί, αφού τα χρήματα λιγοστεύουν όλο και περισσότερο''.
Η άποψη μας
Αυτά όλα που αναφέρεται κ. Μαυρομάτη τα ξέρατε ,δεν νομίζω να τα διαπιστώσατε τώρα εκτός και αν ζείτε σε άλλη χώρα πολύ μακρινή. Από εσάς όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τον ερασιτεχνικό χώρο του βόλεϊ θέλουμε προτάσεις - λύσεις για τα δικά μας προβλήματα. Θέλουμε να μας πείτε πως εμείς θα συντηρήσουμε τα σωματεία μας που έχουμε να δούμε το χρώμα του χρήματος είτε από επιχορηγήσεις της Γ.Γ.Αθλητισμου (από 2008) είτε από την ΕΟΠΕ (οδοιπορικά από το 2006) που σε αριθμό είναι πολύ περισσότερα από τα 12 επαγγελματικά σωματεία που τόσο πολύ νοιάζεστε (σωματεία που δίνουν αρκετά καλά χρήματα για την αγορά παιχτών).Θέλουμε προτάσεις - λύσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος (ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ).Θέλουμε προτάσεις - λύσεις για την οργάνωση - διαφήμιση του βόλεϊ .Θέλουμε προτάσεις - λύσεις ΤΩΡΑ.
Τέλος η ραχοκοκαλιά και το μέλλον του αθλήματος κ. Μαυρομάτη είναι τα εκατονταδες ερασιτεχνικά σωματεία που ψηφίζουν η δεν ψηφίζουν την οποιαδήποτε διοίκηση της ΕΟΠΕ και όχι τα λίγα (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ) σωματεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.