Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Δ.Α.Σ Δραπετσώνα - Α.Ε. Ρέντη: 3 - 0




Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής η ομάδα μας αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα της Δραπετσώνας από την οποία ηττήθηκε με 3-0 σετ (29-27, 27-25, 25-19).
'Όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν έναν πολύ καλό αγώνα, με καλές άμυνες και επιθέσεις και γενικά καλό θέαμα. Τα δύο πρώτα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Στο τρίτο σετ η γηπεδούχος ομάδα με το ψυχολογικό αβαντάζ του σκορ, απαλλαγμένη από το άγχος, μπήκε από την αρχή  πιο δυνατά και διατήρησε την διαφορά που δημιούργησε έως το τέλος του.
Το πιο μελανό σημείο όμως, ήταν ο τραυματισμός της αθλήτριας μας Κολυάρδου Μαρίας η οποία κατά την διάρκεια του 2ου σετ σε μια επιθετική της προσπάθεια γύρισε το πόδι της και εγκατέλειψε τον αγώνα.
Όσον αφορά την αγωνιστική απόδοση των  αθλητριών μας θα θέλαμε να πούμε ότι, όλες προσπάθησαν για την νίκη, όμως στα κρίσιμα σημεία ενήργησαν παρορμητικά.
Πρέπει να κατανοήσουν ότι τα λάθη βεβαίως είναι ανθρώπινα και ακούσια. Σχεδόν πάντα όμως προέρχονται από δύο παράγοντες. Ο ένας παράγοντας είναι αντικειμενικός και έχει να κάνει με την  πίεση που σου ασκεί ο αντίπαλος σε κάθε φάση. Ο άλλος παράγοντας είναι υποκειμενικός και έχει να κάνει με το πως μπορεί ο καθένας να διαχειρίζεται την στιγμή της κρίσης. Ο παράγοντας  αυτός κάνει και την διαφορά μεταξύ της προσπάθειας και της επιτυχίας. Κάποιος που απλώς προσπαθεί, αφήνει μέσα του ανοιχτό  το ενδεχόμενο και να αποτύχει. (χαμένα σερβίς, λάθος επιθετικές ενέργειες). Αυτός όμως που μπορεί να κρίνει τη στιγμή της προσπάθειας έχει υπέρ του τις πιθανότητες της επιτυχίας.
'Ίσως το παραπάνω σχόλιο, να μας βοηθήσει όλους να κατανοήσουμε ότι, όποιος προσπαθεί βεβαίως θα κάνει και λάθη, όμως αυτός που θα ενεργήσει με κρίση καθαρή, με αποφασιστικότητα και χωρίς επιπολαιότητες στο τέλος θα είναι ο νικητής.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι οι οποίοι υποστήριζαν με πάθος την ομάδα τους. Στο σημείο του τραυματισμού της παίκτριά μας όλο το γήπεδο τη χειροκροτούσε θερμά. Αυτό είναι ένα δείγμα ευγενούς άμιλλας και θα πρέπει να δώσουμε πολλά ΜΠΡΑΒΟ στους φιλάθλους αυτούς. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Δραπετσώνας για τη φιλοξενία της και να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.   
Τέλος, πέρα από κάθε σχόλιο που αφορά το αγωνιστικό μέρος της χθεσινής αναμέτρησης, θα θέλαμε να ευχηθούμε περαστικά στο Μαράκι μας, να αναρρώσει γρήγορα, για να μπορεί να μας βοηθήσει στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Η παρουσία της είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Η απουσία της καταλυτική.
             
Α.Ε. Ρέντη: Μενδρινός Γ. (Προπονητής), Φικάι Χ., Τριανταφυλλίδου Φ., Κολυάρδου Μ., Κολυάρδου Ο., Γιαβασοπούλου Ε., Καφίρη Μ., Φώτη Α., Σταυροπούλου Μ., Πάλι Λ., Νικολάκη Ε., Καραπιπέρη Μ., Παπαϊωάννου Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.