Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Α.Ε. Ρέντη - Άρης Αμφιάλης (Κορασίδες): 3 - 1

     Στον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος κορασίδων η ομάδα μας κέρδισε την ομάδα του Άρη Αμφιάλης με σκορ 3-1.
     Στο 1ο σετ τα κορίτσια μας μπήκαν δυνατά με καλές άμυνες και εξίσου καλές επιθέσεις και κατάφεραν να κερδίσουν το σετ με 25-14. Στο 2ο σετ ο αγώνας άλλαξε όψη. Ο Άρης Αμφιάλης εμφανίστηκε πιο μαχητικός, με περισσότερο πάθος, κάνοντας λιγότερα λάθη με αποτέλεσμα να κερδίσει το σετ με 22-25. Η εξέλιξη αυτή αφύπνισε τα κορίτσια μας και κέρδισαν εύκολα το 3ο σετ με 25-15 ελαχιστοποιώντας τα λάθη. Στο τελευταίο σετ λίγο έλειψε να γίνει η μεγάλη ανατροπή. Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν με 21-7. Κάπου εκεί πίστεψαν ότι ο αγώνας τελείωσε. Όμως η αντίπαλη ομάδα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια και τα λάθη των παικτριών μας και έφτασε το σκορ στο 23-22. Στο σημείο εκείνο με μια καλή επίθεση και έναν άσσο στο σερβίς τα κορίτσια μας κέρδισαν τον αγώνα.
     Στον αγώνα εκτός από την αυξομείωση και τα λάθη στην απόδοσης της ομάδας μας είχαμε και θετικά και αρνητικά σημεία. Το αρνητικό σημείο είναι ότι δεν αγωνίστηκε από τραυματισμό η μία κεντρική μας με αποτέλεσμα να αλλάξουν τελευταία στιγμή τα πλάνα του προπονητή μας. Τα θετικά είναι ότι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα σε επίσημο αγώνα δύο κορίτσια από την ομάδα των παγκορασίδων μας και για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα άλλη μία παίκτρια από την ομάδα των παγκορασίδων. Αυτό σημαίνει ότι η δουλειά που γίνεται στο τμήμα των παγκορασίδων από τον  προπονητή της ομάδας, μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε για ένα καλύτερο μέλλον.
     Η διαιτησία των κκ. Κουτσούλα και Μωραγιάννη ήταν σχεδόν άριστη με ελάχιστα λάθη.

Α.Ε. Ρέντη: Μενδρινός Γ. (Προπονητής), Νικολάκη Ε., Καφίρη Μ., Σταυροπούλου Α., Ρακανίδη Δ., Καραμαλέγκου Σ., Καστρή Κ., Λαμτσελάρι Ε., Πετράκη Ι., Γλυκοφρίδη Θ.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.