Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Α.Ε. Ρέντη - Α.Ο.Π. Μοσχάτου:3 - 0

     Την Τετάρτη 14-11-2012 πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' Γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Η ομάδα μας αγωνίστηκε στην έδρα της με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο.Π. Μοσχάτου.
     Ο αγώνας ξεκίνησε πάρα πολύ καλά για τα κορίτσια μας. Στο 1ο σετ η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 11-2 και 18-6 για να κερδίσει το σετ με 25-15. Το 2ο σετ ξεκίνησε πιο ισορροπημένο και από τις δύο πλευρές. Όμως η θέληση και η πίστη στη νίκη από τα κορίτσια μας δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να αντιδράσει. Έτσι και το 2ο σετ το κέρδισε η ομάδα μας με σκορ 25-15. Στο 3ο σετ η εικόνα άλλαξε. Στην αρχή η ομάδα μας άρχισε να παρουσιάζει πάλι μια εικόνα με πολλά λάθη και σαν αποτέλεσμα ήταν το σκορ να διαμορφωθεί σε 10-12 και 12-15. Από το σημείο αυτό και μετά η ομάδα άρχισε να αντιδρά και συνέπεια της αντίδρασης αυτής ήταν το σκορ να διαμορφωθεί σε 17-17. Από το σημείο αυτό και μετά η διακύμανση του σκορ ήταν πόντος με πόντο για να φθάσουμε στο 23-23, 24-24, 25-25 και τελικά στο 27-25.
     Σαν τελικό συμπέρασμα μπορούμε να πούμε ότι, τα κορίτσια μας και στον συγκεκριμένο αγώνα, παρουσιάστηκαν ως ένα σύνολο με διάθεση και θέληση για την νίκη. Θα πρέπει όμως να διαχειρίζονται σωστά όλα τα σημεία του αγώνα, αποφεύγοντας τα ατομικά και κατά συνέπεια τα ομαδικά λάθη. Κρατάμε τα θετικά σημεία του αγώνα και μέσα από τη σκληρή προπόνηση θα προσπαθήσουμε  να διορθώσουμε τα αρνητικά.
     Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την  επίτευξη της νίκης, που ήταν και το ζητούμενο.
     Με ελάχιστα λάθη η διαιτησία των κκ. Κυριοπούλου, Πάτση και Λιάκου.

Α.Ε. Ρέντη: Μενδρινός Γ. (Προπονητής), Φικάι Χ., Τριανταφυλλίδου Φ., Κολυάρδου Μ., Γιαβασοπούλου Ε., Καφίρη Μ., Σταυροπούλου Α., Φώτη Α., Σταυροπούλου Μ., Πάλι Λ., Νικολάκη Ε., Καραπιπέρη Μ., Παπαϊωάννου Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.