Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Εχθές έγινε ο αγώνας κορασίδων μεταξύ των σωματείων Α.Ε.ΡΕΝΤΗ και ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑ στο γήπεδο μας με νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα του Πειραιά με 3-0 σετ. Μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη. Αυτό είναι το αθλητικό μέρος του παιχνιδιού.
Θα σταθώ όμως στην ουσία του αθλητισμού που δεν είναι άλλη από την ευγενή άμιλλα στο παιχνίδι και την φιλική συμπαράσταση - βοήθεια μετά από τον τραυματισμό, μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Μιλάω για δυο αθλήτριες, μια από την ομάδα της Α.Ε.ΡΕΝΤΗ την Ειρήνη και μια από την ομάδα του ΑΟΦ Πορφύρα την Μαριάννα .
Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για την ομάδα τους με πάθος για την νίκη προσπαθώντας η μια να κερδίσει την άλλη στις ατομικές τους αθλητικές μονομαχίες (ευγενής άμιλλα) και μόλις τέλειωσε το παιχνίδι δηλαδή τελείωσαν οι αγωνιστικές ατομικές και ομαδικές αθλητικές διαμάχες η Ειρήνη βοήθησε την συμμαθήτρια και φίλη της Μαριάννα (τραυματίσθηκε στο γόνατο) να μετακινηθεί από το γήπεδο στο αυτοκίνητό της.
Αυτό το περιστατικό δεν το γράφω για να πούμε μόνο μπράβο σε αυτές τις συμπεριφορές που είναι αναγκαίο να τις αναδεικνύουμε αλλά γιατί πρέπει να καταλάβουμε πως σε οποιοδήποτε αγώνα πρέπει να τα δίνουμε όλα, να παίζουμε με πάθος άσχετα εάν απέναντι μας αντίπαλη βρίσκεται η αδελφή μας η η φίλη μας η κάποιο πολύ δικό μας πρόσωπο.
Μετά το τέλος του αγώνα ανεξαρτήτου αποτελέσματος μπορούμε μαζί με την αδελφή  μας η τη φίλη μας η κάποιο πολύ δικό μας πρόσωπο να πάμε να πιούμε κάτι, να φάμε και να ενδιαφερθούμε φυσικά για την πορεία του τραυματισμού της πού πιθανόν να είχε στο παιχνίδι.

ΣΗΜ : Εύχομαι καλή ανάρρωση στην Μαριάννα και γρήγορη επάνοδο στην αγωνιστική δράση.
 
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.