Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ


Στον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος κορασίδων η ομάδα μας κέρδισε την ομάδα του Άρη Αμφιάλης με σκορ 3-1.Το συμπέρασμα που αποκόμισα από τους τέσσερις αυτούς αγώνες μέχρι στιγμής είναι ότι εάν όλες οι αθλήτριες μας αγωνισθούν με πάθος και μυαλό θα πετυχουν καλύτερα αποτελέσματα στην απόδοση τους και φυσικά παίζοντας καλύτερα έρχονται και οι νίκες.
 Βέβαια πρέπει να τους δώσω το ελαφρυντικό της νέας ομάδας (από την περσινή ομάδα παίζουν μόνο τρεις) που αποτελείται από αθλήτριες το 80% γεννημένες το 1997-98-99 οι οποίες οι περισσότερες από αυτές παίζουν για πρώτη φορά σε αγωνιστικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι η δουλειά των δυο προπονητών μας του Γ.Μενδρινου (παγκορασιδες,30 τον αριθμό, θα κατέβουν πρώτη φορά σε πρωτάθλημα) και της Π.Δροσινου φετινή συνεργασία (ακαδημία με 70 παιδιά και συνεχίζονται οι εγγραφές) αρχίζει και φαίνεται και μας γεμίζει με αισιοδοξία για τα μελλοντικά αγωνιστικά τμήματα μας. 
Μη ξεχνάμε ότι η γυναικεία μας ομάδα βρίσκεται στον 4ρτο χρόνο λειτουργίας της και τα αναπτυξιακά μας τμήματα  σε σωστή βάση τα τελευταία δυο χρόνια. Τα λάθη των παλαιοτέρων χρόνων στα τμήματα ανάπτυξης μας έγιναν μαθήματα και γνώσεις.  
Δουλεύουμε πλέον συστηματικά με επαγγελματίες προπονητές με πολλά χρόνια εμπειρίας στις μικρές ηλικίες.

ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.