Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Άρης Αμφιάλης - Α.Ε. Ρέντη: 0 - 3

     Στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. η ομάδα μας κέρδισε την ομάδα του Άρη Αμφιάλης με σκορ 0-3. Ήταν ένας πάρα πολύ καλός αγώνας, σε μία δύσκολη έδρα, με πολύ καλές φάσεις. Πολύ καλές άμυνες και από τις δύο πλευρές αλλά εξίσου καλές επιθέσεις. Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα κερδίζοντας το 1ο σετ με 13-25. Στη συνέχεια η αντίπαλη ομάδα βελτιώθηκε αισθητά, παίζοντας με πάθος και δύναμη, αλλά τα κορίτσια μας παίζοντας έξυπνα και σοβαρά κέρδισαν και τα δύο επόμενα σετ με 19-25. 

     ΜΠΡΑΒΟ κορίτσια για το πολύ καλό παιχνίδι σας!!!

     Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στην αρχηγό μας η οποία είχε την ονομαστική της εορτή αλλά και γενέθλια. Τα κορίτσια μας φρόντισαν να κάνουν δώρο στην αρχηγό τους τη νίκη. Στο τέλος του αγώνα είχαν φροντίσει να κάνουν μία έκπληξη στην αρχηγό μας. Φωτογραφίες θα δημοσιευθούν σε επόμενη ανάρτηση.

     Είναι γνωστό ότι το βόλεϋ και η μπάλα επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις και θα πρέπει κάθε παίκτρια να είναι πάντα έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο. Δείτε το παρακάτω  βίντεο και θα καταλάβετε.
 
     Ευχαριστούμε τον Άρη Αμφιάλης και την προπονήτριά του κ. Ευθυμιάδου για την φιλοξενία τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Η διαιτησία των κκ. Παπαστάμου, Γεωργάκη και Σαράφογλου (Σημειώτρια) ηταν πολύ καλή.


Α.Ε. Ρέντη: Μενδρινός Γ. (Προπονητής), Φικάι Χ., Τριανταφυλλίδου Φ., Κολυάρδου Μ., Γιαβασοπούλου Ε., Φώτη Μ., Σταυροπούλου Μ., Πάλι Λ., Καραπιπέρη Μ., Παπαϊωάννου Μ., Νικολάκη Ε., Καφίρη Μ., Κολυάρδου Ο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.