Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ - ΤΟ ΛΕΩ

Θα ήθελα να πω κάποια λόγια με αφορμή όσα διαβάζω σε διάφορα σαΐτ για τα φιλικά των αναπτυξιακών ομαδων αλλά κυρίως εξαιτίας του χθεσινού φιλικού των κορασίδων μεταξύ της ομάδας μας και της ομάδας του Ολυμπιακού που το είδα και στην πράξη. Όταν κλείνεις φιλικό για να δεις σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η ομάδα που θα κατεβάσεις στο αντίστοιχο πρωτάθλημα λογικά επιβάλετε και πρέπει να φέρεις στο φιλικό κορίτσια-αθλήτριες της συγκεκριμένης ηλικίας  και όχι να φέρνεις μαζί σου και μεγαλύτερης ηλικίας και μάλιστα να παίζουν περισσότερο χρόνο από τις κορασίδες σου.
Δεν μπορεί η μια ομάδα να παίζει με κορασίδες και παγκορασίδες και η άλλη ομάδα με νεανιδοκορασίδες που κάποιες παίζουν η προορίζονται να παίξουν με την γυναικεία ομάδα και μάλιστα κάνουν και την διαφορά. Πιστεύω πως από την στιγμή που οι δυο προπονητές έχουν κλείσει φιλικό για τις κορασίδες είναι για να δουν αυτές τις αθλήτριες, οτιδήποτε άλλο δεν μπορώ να καταλάβω τι αποτέλεσμα θα φέρει και τι συμπέρασμα θα βγάλει ο προπονητής που θα το κάνει αυτό.
Ζητώ συγνώμη εάν γίνομαι πάλι κακός αλλά να αλλάξω τώρα δεν γίνεται. Έχω μάθει ότι με ενοχλεί να το λέω η να το γράφω όπως τώρα.
ΣΗΜ: Θα ήθελα επίσης να διευκρινίσω για να προλάβω κάποιους '' περίεργους'' ότι τα παραπάνω λόγια δεν είναι σε καμιά περίπτωση μομφή για την δουλειά του προπονητή του Ολυμπιακού (κορασίδες) ο οποίος μάλιστα είναι ένας πολύ ευγενικός κύριος και καλός στην δουλειά του, ούτε για οποιονδήποτε άλλο προπονητή που έκανε το ίδιο, απλώς είναι μία απορία μου η εάν θέλετε κάτι που με ενοχλεί και γι' αυτό και το γράφω.

Τάσος Νικολάκης

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Νικολάκη προφανώς και δεν γνωρίζετε λεπτομέρεις για αυτό γράφετε και αυτά που γράφετε. Η ομάδα του Ολυμπιακού κατέβηκε στο φιλικό για να παίξει με την γυναικεία ομάδα του Ρέντη. Κανείς δεν έκανε τον κόπο να ενημερώσει και την ομάδα του Ολυμπιακού. Ως προς την συμετοχή Νεανίδων ναι πράγματικά υπήρχαν και 2 Νεάνιδες στην αποστολή της ομάδας μας και έπαιξαν στο παιχνίδι αφού πρώτα πήραμε την άδεια του προπονητή της ομάδας σας.
    Ελπίζω να απάντησα στις απορίες σας.

    Μπακιρτζόγλου Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.