Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

Τάσος Νικολάκης είχε πει για αγώνα της ομάδας του '' Δεν θα μιλήσω για το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα , αυτό το έχει αναλάβει άλλος, αλλά θα αναφερθώ σε κάτι που με ενόχλησε και που ήταν κατά την γνώμη μου αυτό που έφερε την ήττα. ΑΤΟΜΙΚΑ ΛΑΘΗ 52 ναι καλά διαβάζετε 52 από τα οποία τα 45 ήταν επιθέσεις (καρφιά,πλασέ ,σερβίς) άουτ η φιλέ.
Σύμφωνα με κάποιους δεν έπρεπε να τα πει δημόσια γιατί προσβάλει τους αθλητές του,την αντίπαλη ομάδα και δεν ξέρει να χάνει.
Προπονητής ομάδας Α1 τρεις ήμερες μετά, εξήγησε σε δημοσιογράφο δημόσια ότι τα πολλά λάθη της ομάδας του οδήγησαν στην ήττα από την αντίπαλη ομάδα, λέγοντας '' εμείς κάναμε πάρα πολλά λάθη και στο σερβίς και στην υποδοχή και ανεξάρτητα λάθη όπως λέω εγω''.
Σύμφωνα με κάποιους (τους ίδιους δηλαδή) δεν έπρεπε να τα πει δημόσια γιατί προσβάλει τους αθλητές του,την αντίπαλη ομάδα και δεν ξέρει να χάνει.
Βέβαια αυτά (δεν έπρεπε να τα πει δημόσια γιατί προσβάλει τους αθλητές του και δεν ξέρει να χάνει) δεν τα υιοθετώ γιατί είναι για γέλια. Οποισδηποτε που ανήκει στην ομάδα και γνωρίζει το άθλημα έχει κάθε λόγο (αποψή μου) να γράψει η να πει δημόσια η όχι αυτό που πιστεύει για την ομάδα του.
Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα από κανέναν, αντίθετα θέλουμε να σας κοιτάμε στα μάτια και να μας κοιτάτε στα μάτια  και όχι μόλις απομακρυνθούμε να μας λέτε τα χίλια δυο από πίσω μας γιατί θα μας θεωρείτε διπρόσωπους.Τέλος για να κρίνουμε κάποιον πως λειτουργεί πρέπει να παρακολουθούμε αυτά που γράφει για όλους τους αγώνες στο blog του. Εάν το είχατε κάνει αυτό θα βλέπατε πως και στις ήττες αλλά κυρίως στις νίκες όταν δεν έπαιζαν καλά οι αθλήτριες μας τα άκουγαν χοντρά σε πρώτη φάση και τα ίδια που τους έλεγα τα έγραφα αργότερα σε δεύτερη φάση στο blog. Θεωρώ ότι απο το κάθε παιχνίδι νικηφόρο η μη πρέπει  να κερδίζεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν στο επόμενο παιχνίδι.
Τώρα εάν σας ενόχλησε το ''παίζαμε μόνοι μας και χάσαμε'' είναι μια έκφραση όπως το '' έτρεχες μόνος σου και βγήκες δεύτερος''. Δίνει έμφαση σε αυτό ΠΟΥ ΘΈΛΕΙΣ να τονίσεις, σε αυτό που έκαναν οι αθλήτριες μας και μόνο δηλαδή στα πολλά ατομικά λάθη.

Άλλωστε στο τέλος της ανάρτησης που ενόχλησε το γράφω για τελευταία φορά είχα δηλώσει:

''Προσοχή με αυτά που γράφω δεν είναι σκοπός μου να υποτιμήσω την ομάδα της Ίριδας, δεν το έχω κάνει ποτέ μου για οποιαδήποτε ομάδα και φυσικά δεν θα το κάνω και τώρα''.

ΤΕΛΟΣ

ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.