Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Α.Ε.ΡΕΝΤΗ - ΙΛΙΟ 2-3

Η ομάδα μας στον αγώνα κυπέλλου για την Γ' φάση που διεξήχθη στο Νέο Κλειστό Ρέντη έχασε με 2-3 σετ από την ομάδα ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ. Τα σετ 22-25, 25-18, 18-25, 25-19, 6-15.
Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολύ καλές στιγμές και για τις δυο ομάδες εάν και αρχή της περιόδου, μην ξεχνάμε είναι ακόμη μέρες προετοιμασίας. Στα 4 σετ και οι δυο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές με εξαίρεση το πέμπτο σετ που δική μας ομάδα δεν αντιστάθηκε καθόλου,καθώς έφυγε από το παρκέ και πήγε για καφέ στην καφετέρια που υπάρχει δίπλα (δεν μιλώ για όλες). Δώσαμε τους 14 πόντους από δικά μας λάθη (σέρβις χαμένα, πρώτη μπάλα στις εξέδρες)
Συγχαρητήρια στην  ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ ΙΛΙΟΥ.
Σταματώ εδώ και δεν γράφω τίποτα παραπάνω γιατί προτιμώ να τα πω στην προπόνηση της Παρασκευής. Άλλωστε οι αθλήτριες μας μια πρώτη γεύση πήραν μετά το τέλος του αγώνα από εμένα. Ένα μόνο θα πω ότι το άθλημα αυτό θέλει τσαγανό και μυαλό. Το πρώτο το αποκτάς από την προπόνηση  και τους αγώνες δουλεύοντας με τον εαυτό σου αλλά το δεύτερο δεν το αποκτάς, αυτό η το έχεις η δεν το έχεις, εάν δεν το έχεις καλύτερα να πας σπίτι σου.
Όποια κατάλαβε κατάλαβε, εάν έχει το μυαλό βεβαίως βεβαίως.
Περισσότερα την Παρασκευή στην προπόνηση.
Α.Ε.ΡΕΝΤΗ: Μενδρινός Γ. Κολυάρδου Μ. Νικολάκη Ε. Φώτη Α. Σταυροπούλου Μ. Τριανταφυλλίδη Φ. Πάλι Λ. Καφιρη Μ. Καραπιπέρη Μ. Παπαϊωάννου Μ. Κολυαρδου Ο. Γιαβασοπούλου Ε. Φικάι Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.