Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Γ.Α.Ν.Σ. Ίρις - Α.Ε. Ρέντη:3 -1

            Παρά το νικηφόρο ξεκίνημα της ομάδας μας την 1η αγωνιστική η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη. Στον αγώνα με την Γ.Α.Ν.Σ. Ίρις ηττήθηκε με 3-1. Ήταν ένας αγώνας δυνατός, αμφίρροπος με πολλές φάσεις και από τις δύο πλευρές.
            Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά κερδίζοντας το 1ο σετ με 22-25. Στη συνέχεια και παρότι το 2ο σετ ξεκίνησε με 1-4 η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη. Τελικά το σετ χάθηκε με 25-16. Στο 3ο σετ η ομάδα ξεκίνησε πάλι δυνατά. Βρέθηκε να προηγείται σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του σετ. Στο τέλος και ενώ το σκορ ήταν 17-20 κατάφερε να χάσει το σετ με 25-23. Το τελευταίο σετ ήταν μια απλή διαδικασία. Το σετ χάθηκε με 25-16.
             Δυστυχώς σε αυτόν τον αγώνα η ομάδα δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Πιστεύουμε ότι ήταν μια κακή παρένθεση και είμαστε σίγουροι ότι σε συνεργασία με τον προπονητή μας θα βρεθεί τι έφταιξε για την κακή εικόνα της ομάδας.
              Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Γ.Α.Ν.Σ. Ίρις για τη φιλοξενία τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.



























            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.