Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ - ΤΟ ΛΕΩ Νο 2

Αυτή είναι η απάντηση κάποιου κυρίου γι' αυτά που έγραψα στην ανάρτηση ''ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ - ΤΟ ΛΕΩ'' τον οποίο κύριο ούτε τον γνωρίζω ούτε την ιδιότητα του στο σωματείο ΟΣΦΠ δεν γνωρίζω .

Κύριε Νικολάκη προφανώς και δεν γνωρίζετε λεπτομέρειές για αυτό γράφετε και αυτά που γράφετε. Η ομάδα του Ολυμπιακού κατέβηκε στο φιλικό για να παίξει με την γυναικεία ομάδα του Ρέντη. Κανείς δεν έκανε τον κόπο να ενημερώσει και την ομάδα του Ολυμπιακού. Ως προς την συμμετοχή Νεανίδων ναι πράγματικά υπήρχαν και 2 Νεάνιδες στην αποστολή της ομάδας μας και έπαιξαν στο παιχνίδι αφού πρώτα πήραμε την άδεια του προπονητή της ομάδας σας. Ελπίζω να απάντησα στις απορίες σας. Μπακιρτζόγλου Παναγιώτης

Η απάντηση μου.
Να ενημερώσουμε εμείς για το φιλικό που ζητήσατε εσείς και εμείς δεχθήκαμε. Το τηλεφώνημα του προπονητή σας ήταν ξεκάθαρο και η συνάντηση-φιλικό αφορούσε τις κορασίδες των δυο συλλόγων χωρίς προσθήκες και ήταν μάλιστα προγραμματισμένο να γίνει μια εβδομάδα νωρίτερα αλλά μετά από προτροπή του δικού σας προπονητή (θα κάνατε φιλικό με το ΑΙΓΑΛΕΩ έτσι είπε στον προπονητή μας) και συνεννόηση με τον δικό μας προπονητή κανονίστηκε για την στιγμή που έγινε. Τα περί φιλικού με γυναίκες είναι στην φαντασία σας η δεν σας τα είπε καλά ο προπονητής σας για αυτό γράψατε και αυτά που γράψατε. Απόδειξη γι' αυτό που σας λέω είναι ότι μετά το τέλος του φιλικού και μόνο τότε ο δικός σας προπονητής είπε στον προπονητή μας να κανονίσουν ένα παιχνίδι φιλικό με την γυναικεία μας ομάδα. Ποτέ άλλοτε δεν μίλησαν για τις γυναίκες μας όπως ισχυρίζεστε με αυτά που γράψατε. Όσο αναφορά την άδεια του προπονητή μας για τις 2 νεάνιδες καλά έκανε και σας την έδωσε μπορείτε να μας εξηγήσετε όμως γιατί η μια σας νεάνιδα η οποία είναι στην δωδεκάδα της ομάδας των γυναικών του ΟΣΦΠ έπαιζε μπροστά συνέχεια . Δηλαδή τι εννοώ, έπαιζε τις τρεις θέσεις μπροστά πήγαινε στην θέση 1 και μόλις έχανε το σερβίς η εκείνη την στιγμή η ομάδα μας έπαιρνε στην κατοχή της την μπάλα η συγκεκριμένη αθλήτρια πήγαινε πάλι 4. Γι' αυτό δεν νομίζω να τον ενημερώσατε η να σας έδωσε την άδεια.
Κάτι τελευταίο. Η αθλήτρια σας έβρισκε συνέχεια μπροστά της τις αθλήτριες τις δικές μας ηλικίας 16-15-14 και 13 χρονών. Αλήθεια πιστεύεται ότι κέρδισε κάτι;
Εσάς σας ενδιαφέρει να κάνετε νίκες στα φιλικά εμάς μας ενδιαφέρει να μαθαίνουμε στα φιλικά και να κάνουμε νίκες στα επίσημα παιχνίδια εάν και εφόσον είμαστε καλύτεροι.
Έτσι έχουν τα γεγονότα και αυτή είναι η αλήθεια γιατί εγώ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ - ΤΟ ΛΕΩ.

ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.