Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΟΠ Μοσχάτο - Α.Ε.Ρέντη 1-3

Νέα νίκη για την ομάδα μας εχθές στο εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου με την ομάδα του Μοσχάτου με 3-1 και πρόκριση στους οχτώ (8) του θεσμού για την ΕΣΠΕΔΑ. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές καλές φάσεις και αγωνία για την κατάκτηση των σετ κυρίως του δευτέρου και του τρίτου. Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ και το πήρε σχεδόν εύκολα με 25-21. Στο δεύτερο σετ οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο και τελικά το πήρε το Μοσχάτο με 25 -23. Ερχόμαστε τώρα στο ''τρελό'' τρίτο σετ όπου η ομάδα μας  θύμισε την πολύ κακή της περσινή παρουσία με τα πάρα πολλά λάθη (όχι στον αμυντικό τομέα όπου δεν έπεφτε η μπάλα κάτω αλλά στον επιθετικό τομέα με επιθέσεις άουτ και φιλέ, σύνολο 22) με αποτέλεσμα να φτάσει το σκορ 24-17 υπέρ του Μοσχάτου. Εκείνη την στιγμή κάτι πάθαμε (τρέλα την είπαν κάποιοι ,για μένα ήταν οι πραγματικές τους ικανότητες) και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση με πολύ καλά σερβίς,απανωτά μπλοκ πολύ καλές άμυνες και σίγουρες,έξυπνες επιθέσεις και γυρίσαμε το σετ από σίγουρα χαμένο σε νικητήριο με 26-24. Αυτό βοήθησε πολύ στην άνετη κατάκτηση του τέταρτου σετ από την ομάδα μας με 25-13.
Εμείς συνεχίζουμε την προετοιμασία μας δουλεύοντας ακόμη πιο σκληρά και βλέποντας τα παιχνίδια κυπέλλου ως παιχνίδια εφαρμογής της δουλειάς που πρέπει να βγαίνει από τις προπονήσεις.
Ευχαριστούμε την ομάδα του Μοσχάτου για τη φιλοξενία της και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Η Διαιτησία των κκ Μενεσλή και Τοψιδέλη ήταν πολύ καλή.
Α.Ε.ΡΕΝΤΗ: Μενδρινός Γ. Κολυάρδου Μ. Καστρη Κ. Φώτη Α. Σταυροπούλου Μ. Τριανταφυλλίδη Φ. Πάλι Λ. Καφιρη Μ. Καραπιπέρη Μ. Παπαϊωάννου Μ. Νικολάκη Ε. Γιαβασοπούλου Ε. Φικάι Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.