Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Κάρτα μέλους

       Η κάρτα μέλους του συλλόγου μας είναι πλέον γεγονός. Μετά από πολλές προσπάθειες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού καταφέραμε να υλοποιήσουμε μια ιδέα που στόχο της έχει όχι μόνο την ενεργοποίηση των φίλων της ομάδας μας αλλά και την έμπρακτη βοήθεια προς τους χρήστες της κάρτας.
        Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή είναι όλες οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό οι οποίες προσφέρουν διάφορες εκπτώσεις.  Σε επόμενη ανάρτηση θα ανακοινωθούν οι πρώτες συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την προσθήκη νέων επιχειρήσεων ή αφαίρεση αυτών που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την προσπάθεια αυτή.
        Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε έναν προς ένα και όλους μαζί ανεξαιρέτως τους υπεύθυνους των επιχειρήσεων αυτών για την πολύτιμη βοήθειά τους.
        Η κάρτα μέλους θα έχει διάρκεια ενός χρόνου με ημερομηνία έναρξης την 1-10-2012 και λήξη την 30-9-2013. Είναι αυστηρά προσωπική και η χρήση της προϋποθέτει την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου δημοσίου εγγράφου.
         Ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη εάν δεν μπορέσαμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των φίλων μας και επίσης ζητούμε συγγνώμη για την περίπτωση που κάποια από τις επιχειρήσεις αποφασίσει να διακόψει τη συμμετοχή της από το πρόγραμμα.
               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.