Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Ο.ΠΕ.

Το Σάββατο που μας πέρασε έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Τα αποτελέσματα γνωστά. Ο κος Μαυρομάτης κέρδισε τις εκλογές βγάζοντας και τους 21 συμβούλους (εμείς δεν τον ψηφίσαμε).

Βέβαια του ευχόμαστε καλή επιτυχία, πρέπει να ξέρει όμως ότι όπου κάνει καλό για το βόλεϊ θα είμαστε δίπλα του όπου όμως κάνει κακό θα μας έχει απέναντι του.

Εγώ σαν αντιπρόσωπος της ομάδας μας θα σταθώ σε δυο πράγματα.
   1 .Η αίθουσα της γενικής συνέλευσης ήταν όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο volleynevs.gr ''γκαρσονιερα'' , χαρακτηριστικό της οποίας ήταν να μπορούν να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα  της γενικής συνέλευσης αντιπρόσωποι μόνο περίπου 50 σωματείων όταν παραβρέθηκαν συνολικά 273 (πραγματικοί αντιπρόσωποι σωματείων-εξουσιοδοτήσεις). Αρα ήταν πολύ δύσκολο να παρακολουθήσουμε τις ομιλίες των υποψήφιων για να μπορέσουμε να κρίνουμε και να αποφασίσουμε (πάντως ψηφίσαμε). Τώρα με τι κριτήριο? Το αφήνω σε εσάς. Απλώς μια απορία έχω τίποτα παραπάνω.

   2. Θέλω να μνημονεύσω την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιου ανθρώπου όπου κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας μπροστά σε όσους παράγοντες ψήφιζαν εκείνη την στιγμή επιτέθηκε στον εκπρόσωπο-υποψήφιο για μέλος του Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ. της ομάδας μας κο Νικολάκη Σπύρο αποκαλώντας τον νταβατζή πάνω από 10 φορές για λόγους που μόνο αυτός ξέρει. Έτυχε όμως ανάμεσα στο πλήθος να βρίσκομαι και εγώ οπότε καταλαβαίνετε ότι την απάντηση που έπρεπε να πάρει την πήρε και με το παραπάνω φυσικά. ''Δεν ήξερε δεν ρώταγε'' . 
Το όνομα του το ξέρω ,δεν το γράφω όμως γιατί δεν με ενοχλεί το ποιος είναι αλλά η απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι σε έναν συνάνθρωπο του που εκείνη την στιγμή λέγοντας τον νταβατζη δεν προσέβαλε μόνο αυτόν (τον κο Νικολάκη Σπύρο) αλλά και την οικογένεια του.
Ο άνθρωπος αυτός πρέπει να καταλάβει άλλο είναι η εκλογική αντιπαράθεση που κακώς για μένα μπορεί να ακουστούν κάποιες άσχημες και προσβλητικές φράσεις  και άλλο η χυδαία επίθεση σε συνάνθρωπο μας σε ανύποπτο χρόνο γιατί είναι ο χαρακτήρας μας αυτός.


Νικολάκης Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.