Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΒΟΛΕΪ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ



Η φετινή αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε για το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου μας στις 27/08/2012 με όνειρα , στόχους και προσδοκίες .
Οι στόχοι που τέθηκαν είναι ρεαλιστικοί, εφικτοί και συμβαδίζουν απόλυτα με την φιλοσοφία μας .
Οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις που διαμορφώθηκαν κατά το διάστημα του καλοκαιριού με τις συντονισμένες ενέργειες τόσο της διοικούσας επιτροπής βόλεϊ όσο και του προπονητικού τιμ ευνοούν απόλυτα την υλοποίηση τους.
Πιο συγκεκριμένα:

Ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής.
Ο σύλλογος μας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κατάφερε να συνεργαστεί για την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής με μία από τις πλέον αξιόλογες προπονήτριες στον τομέα αυτό, με πλούσιο βιογραφικό και αρκετές περγαμηνές.
Το ανωτέρω γεγονός έρχεται να ενισχύσει την προσπάθεια που ξεκινήσαμε την περσινή αγωνιστική περίοδο στο τομέα της δημιουργίας και ανάπτυξης  τμημάτων υποδομής η οποία έφερε άριστα αποτελέσματα, με κορύφωση την  ομολογουμένως και από τους συμμετέχοντες, άψογη διεξαγωγή του τουρνουά μίνι βόλεϊ στην λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
Προώθηση νέων αθλητριών στην γυναικεία ομάδα.
Στελέχωση της γυναικείας ομάδας με παίκτριες που προέρχονται από τα αναπτυξιακά της τμήματα. Συνέχεια της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, η γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας να απαρτίζεται από αθλήτριες των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας.
Για τον λόγο αυτό η διοικούσα επιτροπή σε συνεργασία με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, κατάφερε στην διάρκεια των μετεγγραφών να αποκτηθούν τρεις αθλήτριες γεννημένες τα έτη 1997-1998, ( Σταυροπούλου Αφροδίτη, Καφίρη Μαρίτα, Καστρή Κωνσταντίνα) οι οποίες σε συνδυασμό με την απόκτηση τριών πιο έμπειρων αθλητριών και την ύπαρξη των παλαιοτέρων  να δημιουργήσουν ένα σύνολο αξιόμαχο, ανταγωνιστικό το οποίο θα έχει διάρκεια και ποιότητα.
Στον διοικητικό τομέα. 
Νέα άτομα με νέες ιδέες πλαισιώνουν την διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ.
Η φιλοσοφία μας είναι απλή και ουσιαστική. ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .
Προσφέρουμε αγάπη και χρόνο, στα παιδιά μας για να βρίσκονται στο γήπεδο και όχι στο δρόμο ,στο internet, στις καφετέριες .
Ελπίζουμε ως Διοικούσα επιτροπή του βόλεϊ να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αρκετές από τις ιδέες που έχουμε, οι οποίες αφορούν τόσο την αγωνιστική μας ανάπτυξη και βελτίωση όσο και την κοινωνική μας προσφορά και δράση.

Τελειώνοντας, ευχόμαστε και πάλι σε όλους καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και λιγότερα λάθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.