Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ο ''ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ'' ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΤΕΛΙΚΑ!

Ο γνωστός ''αναγνώστης φίλος του volleyland'' ξαναχτύπησε και για άλλη μια φορά ξαναμίλησε για τον εαυτό του και πόσο τέλεια τα έκανε μόνος του. Μέχρι ότι κουβάλαγε τις βαλίτσες στα αεροδρόμια για να μη χαθούν, μας είπε.
Έχει και το θράσος και κοινοποιεί μισθούς συνεργατών της πρώην διοίκησης και τους συγκρίνει με τους δικούς του, αναφέροντας ότι αυτός και ο Δημητρακόπουλος, λάμβαναν 4.300€ το μήνα. Έτσι είναι, όπως τα λέει, μόνο που κρύβει όλα τα πριμ που λάμβανε για κάθε διοργάνωση ή αγώνα που παρευρισκόταν.
Το αδιαμβισβήτητο γεγονός είναι, ότι μαζί με τη γυναίκα του, που πρόσφερε κι αυτή στο διασυρμό του βόλει καθάριζαν - οι δυο τους - 10.000€ το μήνα. Και τον προκαλώ, τώρα που βρίσκεται πάλι στα κόλπα να πεταχτεί δίπλα του στο λογιστήριο και να κοινοποιήσει όλες τις μισθοδοτικές καταστάσεις, που αφορούν και τους μισθούς του και της γυναίκας του και όλα τα πριμ που έλαβε, για να κάνει το ελληνικό βόλει, τους λογαριασμούς του.
Πρέπει, ακόμα να μας απαντήσει γιατί ενώ αυτός είναι πληρωμένος μέχρι τελευταίας δεκάρας, οι Περιφερειακοί προπονητές της εποχής του, είναι απλήρωτοι;
Πρέπει ακόμα να μας απαντήσει, με ποιο τρόπο, όλο αυτό το διάστημα που δεν είναι αποσπασμένος στην ΕΟΠΕ, δεν πατάει το πόδι του στο σχολείο στον Αγ. Στέφανο που είναι διορισμένος και όλοι εμείς τα κορόιδα οι έλληνες τον πληρώνουμε κανονικά;
Όσον αφορά το camp της Ολυμπίας, φίλε μη βιάζεσαι ''ο καιρός γαρ εγγύς''. Και θα είναι, σε διαβεβαιώ πολύ πικρό το ποτήρι που θα πιεις.
Και όσο για τους ''εναπομείναντες'', κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου και σε λίγες μέρες, θα δεις πόσοι είναι αυτοί οι ''εναπομείναντες''. Θα σούρθει από κει που δεν το περιμένεις, όπως σούρθε και το 2008.
Αναδημοσίευση από το freevolley

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.