Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Κλασικός μαραθώνιος της Αθήνας 31/10.Μαραθώνιος Βασιλείς και πρίγκιπες τρέχουν για την Αθήνα

Βασιλικό, πριγκηπικό αλλά και υπουργικό χρώμα θα έχουν τόσο ο Κλασικός μαραθώνιος της Αθήνας όσο και οι δρόμοι των 5 και 10 χιλ. που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31/10. Ήδη ανάμεσα στις χιλιάδες συμμετοχές του Κλασσικού μαραθωνίου έχουν συμπεριληφθεί τα ονόματα του Πρίγκηπα Φίλιππου της Σερβίας που θα τρέξει για πρώτη φορά σε μαραθώνιο αγώνα, αλλά και μελών της βασιλικής οικογένειας του Μπαχρέιν ορισμένα εκ των οποίων θα τρέξουν στον κλασσικό μαραθώνιοο κι άλλα στα 10 χιλιόμετρα.

Στο 10άρι έχει δηλώσει συμμετοχή και ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας, ενώ ο ομόλογός του της Σλοβενίας Σάμουελ Ζμπόγκαρ πιο τολμηρός θα αγωνιστεί στον μαραθώνιο.

Τις αντοχές τους στην κλασική διαδρομή θα δοκιμάσουν ο επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας στη Βαρκελώνη Φερνάντο Χομέντες αλλά και ο επίτιμος γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Σιγκαπούρη Ανδρέας Γκόρος.

Πολλοί θα είναι και οι πρεσβεις που θα βρεθούν στις εκκινήσεις των αγώνων της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα ο πρέσβης της Ουγγαρίας Γιόζεφ Τότ θα αγωνιστεί στα 5χλμ., της Ιαπωνίας Χιρόσι Τόντα στα 10χλμ. Και της Αυστρίας Μίκαέλ Λίνχάρτ στον μαραθώνιο.

Τέλος στα 10χλμ. Θα αγωνιστεί η πρόεδρος της μη κυβερνητικής φιλανθρωπικής οργάνωσης Action Aid Hellas Αλεξάνδρα Μητσοτάκη ενώ στα 5χλμ. έχει δηλώσει συμμετοχή η πρόεδρος της Make a Wish Hellas Γκαμπριέλα Καλλίνι-Πεντζετάκι.

Οι διοργανωτές κρατούν ως επτασφράγιστα μυστικά κι άλλα ονόματα επιφανών Ελλήνων και όχι μόνο που θα πάρουν μέρος στους τρεις αγώνες της Κυριακής και μέχρι το Σάββατο αναμένεται να τα ανακοινώσουν . Ορισμένα μάλιστα από αυτά σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι πολύ τρανταχτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.