Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 - 22/11

Κι όμως. Όσο και να μην θέλετε να το παραδεχτείτε τελικά εσείς οι Σκορπιοί κινήστε υπόγεια. Κι αυτές οι... «υπόγειες διαδρομές» είναι πολύ πιθανό να μην σας βγουν σε καλό, Μη μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις και μην παρασύρεστε σε υπερβολές, εσείς οι... παθιασμένοι του ζωδιακού κύκλου. Πολλές φορές με την παραξενιά και την αδιαλλαξία σας βγάζετε το «κεντρί» σας και το στρέφεται εναντίον σας. Μήπως πρέπει να σταματήσετε να έχετε αυτοκαταστροφικές τάσεις; Υπομονή έως τον Μάρτη. Διπλωματία τον 4ο και 5ο μήνα

Χαρακτήρας: Βρίσκεστε διαρκώς ανάμεσα στο χτες και το σήμερα. Τι λέτε; Δεν πρέπει κάποια στιγμή ν' αποφασίσετε πως ότι πέρασε, πέρασε

Προσωπικές σχέσεις: Διαρκώς κλαίγεστε αλλά τελικά πάντα καταφέρνετε να έχετε αυτό που θέλετε. Η μοναξιά δεν είναι η λύση.

Επαγγελματικά: Μια νέα περίοδος αρχίζει για σας. Τα επαγγελματικά φέτος σας επιφυλάσσουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Υγεία: Δείξτε λίγη προσοχή στο συκώτι σας και την καρδιά σας. Τα πολλά νεύρα δεν ωφελούν.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Οι αλλαγές κρύβουν πάντα και τον κίνδυνο. Είναι ένας χαρακτηριστικός μήνας και σημαντικός για πολλούς από σας, γιατί θα πραγματοποιούνται νέες αλλαγές και θα γίνονται νέα ανοίγματα στη ζωή σας. Τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου θα πρέπει να είστε, ακόμα μια φορά, προσεκτικοί σε οτιδήποτε. Ισχυροί άνθρωποι έρχονται σε επαφή μαζί σας για κάποιο σκοπό και σας δίνονται ευκαιρίες για να αποδείξετε τι αξίζετε. Νιώθετε την ανάγκη νΆ αναζητήσετε αυτά που σας λείπουν.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Το παρελθόν έκλεισε. Εσείς τι πήρατε; Τα φετινά σας γενέθλια μπορείτε να τα γιορτάσετε πιο κοσμικά Μπορεί να είστε λίγο κουρασμένοι αλλά έχετε όλη την καλή διάθεση και την επιμονή να βάζετε νέους στόχους μια και είναι η εποχή σας. Παρ' όλο που ο Νοέμβριος είναι ένας γκρίζος μήνας, για σας αποτελεί μια περίοδο φυσικής και ψυχικής ανανέωσης καθώς ο Ήλιος περνάει από το ζώδιο σας. Αρκετά ταλαιπωρηθήκατε τόσα χρόνια. Δεν πρέπει όμως να έχετε παράπονο. Μάθατε πολλά, και είστε σίγουροι για το τι θέλετε και πώς μπορείτε να το επιτύχετε.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Τώρα τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Ο Δεκέμβριος είναι ο πιο ξεκάθαρος και ο πιο στρωτός μήνας. Καλείστε να συνειδητοποιήσετε την καινούργια πραγματικότητα που φαίνεται στη ζωή σας. Έχετε φτάσει στο τέλος ενός χρόνου που εγκαινίασε μια νέα περίοδο στη ζωή σας και σας βοήθησε νΆ αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας και τους άλλους. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι οι καινούργιες σας απαιτήσεις και τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας. Πολλά άλλαξαν αυτό το χρόνο και οι δυνατές αλλαγές σταματούν εδώ παρ' όλο που η περίοδος εξακολουθεί για όλους να είναι μεταβατική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.