Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

«Είμαστε 10 μονάδες μπροστά»

«Έχουμε ήδη σχεδιάσει τις πρώτες μας κινήσεις, με την 1η Ιανουαρίου 2011 να είναι η μέρα αφετηρία της δύσκολου έργου που όλα δείχνουν ότι θα μας αναθέσουν οι συμπολίτες μας». Λόγια με τη σιγουριά του νικητή από τον δήμαρχο Ρέντη και υποψήφιο δήμαρχο του ενιαίου δήμου Νίκαιας-Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη, κατά τη συνάντησή του με τους δημοσιοηράφους. «Καθημερινά οι πολίτες της Νίκαιας και του Ρέντη, μας δείχνουν με κάθε τρόπο ότι έχουν κάνει τις επιλογές τους», συμπλήρωσε.

«Το ξέρουμε πολύ καλά ότι η σημερινή κατάσταση που έχει βρεθεί η πόλη της Νίκαιας είναι η χειρότερη που έχει βρεθεί η πόλη στην μέχρι σήμερα ιστορία της. Το ξέρουμε ότι οι δυσκολίες είναι πραγματικά πολύ μεγάλες. Έχουμε όμως και την πείρα και την γνώση και το πρόγραμμα, με το οποίο θα κινηθούμε για να αλλάξουμε την εικόνα και να δώσουμε στους πολίτες τα όσα δικαιούνται. Άλλωστε το έχουμε αποδείξει περίτρανα το τι μπορούμε να κάνουμε, με το έργο μας τα τελευταία 16 χρόνια στον Ρέντη».

Απαντώντας σε ερώτηση για γκάλοπ που υπάρχουν, είπε: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι σήμερα τα επίσημα γκάλοπ που έχουν γίνει από εταιρίες είναι εν γνώσει μας και τα έχουμε στα χέρια μας. Εάν εξαιρέσουμε το πρώτο απ' αυτά τα γκάλοπ, όταν έγινε πράξη ο ενιαίος δήμος, σε όλα τα άλλα έχουμε ένα σταθερό προβάδισμα το οποίο κινείται πάνω από τις 10% μονάδες διαφορά στον Α' γύρο, μια διαφορά που υπέρ-διπλασιάζεται στον Β' γύρο. Αυτός είναι λοιπόν και ο λόγος της αισιοδοξίας μας».

Προς επιβεβαίωση των λεγομένων του, ο κ Ιωακειμίδης έριξε στο τραπέζι της συνάντησης τα πέντε τελευταία επίσημα γκάλοπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.