Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Δεύτερη ήττα οι κορασίδες αλλά!

Δεύτερη σερί ήττα, υπέστη το τμήμα των κορασίδων. Αυτή τη φορά η ομάδα μας έχασε στην Αργυρούπολη από το σωματείο ΑΟΝ Αργυρούπολη με 3-1 σετ(25-19,23-25,25-22, 25-22) αλλά μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό,οι αθλήτριες και των δυο ομάδων έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν δημιουργώντας εκπληκτικές φάσεις σε ποιότητα,οι ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο (διάρκεια αγώνα 2 ώρες) και οι θεατές χάριζαν απλόχερα το χειροκρότημα τους.Τα σετ κρίθηκαν στο τέλος τους όπου η ομάδα μας δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την πίεση της στιγμής κάνοντας χαζά λάθη Δεν πειράζει όμως,οι αθλήτριες μας άρχισαν να πιστεύουν στις ικανότητες τους,αυτό άλλωστε είναι το μειονέκτημά τους και πιστεύω να το κατάλαβαν επιτέλους Το παράδοξο στον συγκεκριμένο αγώνα είναι ότι η ομάδα μας έπαιξε (λόγο απουσίας αθλητριών) με το λίμπερο μας Παπαϊωάννου Μ. να παίζει πάσα και την πάσα μας Νικολάκη Ε. να παίζει ακραία.
Αξίζει επίσης να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της αντίπαλης ομάδας και ιδιαίτερα τον κ Χειλαδακη για την άψογη φιλοξενία τους.
Η διαιτησία των κ Παπαδογιαννη Ι.- Τσιτσιπη Γ. ήταν εξαιρετική
Η σύνθεση της ομάδας μας:Κολυαρδου Ο.-Παπουτσιαν Ε.-Τσουκα Σ.-Καραπιπερη Μ. Παπαϊωάννου Μ.και Νικολάκη Ε. Έπαιξε ακόμη η Χατζηελευθεριου Μ.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου μας ΑΟ Γ.ΖΩΗ - ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝ 3-1.
Ρεπό είχε η ομάδα ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Αγώνες 3)
ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ 6
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 6
ΑΟ Γ.ΖΩΗ 4
Α.Ε.ΡΕΝΤΗ 4
ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝ (Αγώνες 4) 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.