Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Το Allou Fun Park συγκεντρώνει παιχνίδια για παιδιά που τα έχουν ανάγκη


Το Allou Fun Park, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που ήδη εφαρμόζει, "Χαρίζουμε δώρα, μοιράζουμε χαμόγελα" θα συνεχίσει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2010 να συγκεντρώνει παιχνίδια για τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη από την "Κιβωτό του κόσμου" και το "Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας".

Στα ειδικά τεράστια κουτιά που βρίσκονται στο Allou και στο Kidom οι επισκέπτες μπορούν να αφήσουν παιχνίδια (και σχολικά είδη) που πλέον δεν χρησιμοποιούν. Κατόπιν προσεγμένης διαλογής θα συγκεντρωθούν και παραδοθούν στα παιδιά από την "Κιβωτό του κόσμου" και το "Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας".

Η ενέργεια ΕΚΕ του Allou Fun Park, ξεκίνησε τον Ιούνιο και στις 4 Ιουλίου παραδόθηκαν τα πρώτα παιχνίδια στα ιδρύματα. Η ανταπόκριση του κόσμου, ήταν εντυπωσιακή και για αυτό το λόγο η ενέργεια θα συνεχιστεί έως 30 Σεπτεμβρίου 2010.

1 σχόλιο:

  1. ειναι το καλητερο μερος που μπορεις να διασκεδασεις!!!!!!εγω σημερα κιολας εχω κανονισει με την κολιτη μου να παμε! 8α περασουμε τελεια μεχρι αργα το βραδυ!
    ΕΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.