Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Ανακοίνωση Δημάρχου Ρέντη κ. Γ. Ιωακειμίδη


Ρεντιώτισες, Ρεντιώτες,

Με τη μαζική συμμετοχή 7.700 συμπολιτών μας ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Μαΐου το Δημοψήφισμα για την αυτονομία του Δήμου μας.

Με ένα ηχηρό ΝΑΙ από το 99% των ψηφισάντων, δείξαμε την αποφασιστικότητά μας να παλέψουμε με όλη μας τη δύναμη για την ανεξάρτητη πορεία του Ρέντη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που κάνατε δική σας υπόθεση την επιτυχία του δημοψηφίσματος, την αξιωματική αντιπολίτευση που συστρατεύτηκε μαζί μας, τους εργαζόμενους του Δήμου, που ανιδιοτελώς δούλεψαν για την επιτυχία αυτής της μάχης.

Δυστυχώς κάποια κομματικά κατεστημένα ένιωσαν ότι χάνουν τον έλεγχο και πολέμησαν μέσω του δημοψηφίσματος, την υπόθεση της διεκδίκησης της αυτονομίας του Δήμου μας.

Η απάντηση της πόλης μας όμως έδειξε για μια ακόμα φορά την αγωνιστικότητά μας και τη δέσμευσή μας να αγωνιζόμαστε σε ό,τι αντικρούει το συμφέρον της πόλης μας.

Με όπλο το αποτέλεσμα αυτού του δημοψηφίσματος, θα διεκδικήσουμε να έχουμε μια συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών εντός των προσεχών ημερών και θα προσπαθήσουμε να τους πείσουμε για το δίκαιο των αιτημάτων μας.

Ο Δήμαρχος,
Γιώργος Ιωακειμίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.