Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

9 ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η Α΄ ΑΝΤΡΩΝ ΕΣΠΕΔΑ;

Μετά τη λήξη των αγώνων play out στη Β΄ Εθνική αντρών, στην οποία παρέμεινε ο Πανιώνιος με την εκτός έδρας νίκη του στην τελευταία αγωνιστική επί της ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, οριστικοποιήθηκε (;) και ο πίνακας των ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α΄ αντρών ΕΣΠΕΔΑ, για το πρωτάθλημα 2010-11.
Συγκεκριμένα, οι ομάδες είναι οι εξής:
ΑΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ
ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ
ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
ΑΟ ΚΕΛΕΟΣ
ΑΕ ΡΕΝΤΗ
ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ
ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Από την προηγούμενη περίοδο, οι διαφορές είναι οι εξής:
ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Τα Ναυπηγεία, που υποβιβάστηκαν από τη Β΄ Εθνική και το Περιστέρι που προβιβάστηκε απο τη Β΄ ΕΣΠΕΔΑ.
Θα λείψουν από την κατηγορία, το ΜΟΣΧΑΤΟ που προβιβάστηκε στη Β΄ Εθνική και οι ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ και ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ που υποβιβάστηκαν στη Β΄ ΕΣΠΕΔΑ.
Επειδή όμως με 9 ομάδες δε μπορεί να διοργανωθεί εύκολα το πρωτάθλημα, είναι πολύ πιθανό η ΕΣΠΕΔΑ να αποφασίσει να προβιβάσει και την ΑΡΜΕΝΙΚΗ από τη Β΄ ΕΣΠΕΔΑ.
Πάντως, όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν το Σεπτέμβρη που θα γίνουν και οι δηλώσεις συμμετοχής για να είναι ορατό πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή κύρια στη Β΄ ΕΣΠΕΔΑ, με τις φήμες να μιλάνε για διάλυση τουλάχιστον μιας ομάδας και την ίδρυση δύο, από το Πέραμα και το Χαιδάρι.
Όπως και να έχει, μας δίνεται η δυνατότητα αν καταφέρουμε να στήσουμε μια καλή ομάδα να διεκδικήσουμε την άνοδο μας στη Β΄ Εθνική, στόχο τον οποίο θα προσπαθήσουμε επιτέλους να υλοποιήσουμε.

Αναδημοσιευση απο το
http://drapetsonavolley.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.