Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Α.Ε. Ρέντη - Α.Ο.Ν.Αργυρούπολης (Νεάνιδες): 3 - 1



Ξεκίνησαν και οι υποχρεώσεις των νεανίδων μας με το δεξί.
Την Κυριακή 13/10/2013 διεξήχθη η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Νεανίδων του ομίλου που συμμετέχει η ομάδα μας μαζί με τις ομάδες της Αργυρούπολης , της Ευρυάλης και της Άμμιλας. Η ομάδα μας αντιμετώπισε στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής την ομάδα της Αργυρούπολης.
Ο αγώνας που διεξήχθη ήταν διαφήμιση του αθλήματος και σε τίποτα δεν θύμιζε αγώνα Νεανίδων. Το επίπεδο του βόλεϊ που παίχτηκε σε πολλά σημεία του έφτανε να συγκριθεί με αγώνα Α΄ κατηγορίας Γυναικών.
Η εξέλιξη του ανάλογη. Όλα τα σετ παιζόντουσαν στον ένα με δύο πόντους διαφορά και το τελευταίο σετ κρίθηκε στο ψυχοφθόρο σημείο από πλευράς σκορ 27-25 για την ομάδα μας. Τελικό αποτέλεσμα 3-1 (25-18, 25-21, 21-25, 27-25).
Τα κορίτσια μας με την απόδοσή τους δικαίωσαν τις προσπάθειες τους, την προσπάθεια του προπονητή τους και τις προσδοκίες της διοίκησης.
Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες που πρόσφεραν τέτοιο θέαμα στις γεμάτες κερκίδες από κοινό, του κλειστού γυμναστηρίου.
Το μόνο στοιχείο που δεν ήταν ανάλογο του επιπέδου του βόλεϊ που είδαμε ήταν αυτό που είχε να κάνει με την άνευ προηγουμένου κακή απόδοση της διαιτησίας.
Αδίκησε και τις δύο ομάδες λειτουργώντας με την λογική του σφυράω όπου με κατευθύνουν οι πανηγυρισμοί των παικτριών.
Αποσυντόνισε τους πάντες και  ποτέ κατά την διάρκεια του αγώνα δεν ενέπνευσε εμπιστοσύνη.
ΠΡΟΣΟΧΗ:  κατανοούμε ότι είναι πολύ δύσκολο το έργο των διαιτητών, αλλά γίνεται δυσκολότερο όταν δεν είναι έτοιμοι, οι ίδιοι να το υποστηρίξουν.

Τέλος πάντων εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας και την προσπάθεια μας, έτσι ώστε το ταξίδι μας να έχει πολλές όμορφες στιγμές, ανάλογες της Κυριακής.

Κορίτσια συγχαρητήρια να συνεχίσετε να προσπαθείτε, γιατί τοποθετήσατε τον πήχη των προσδοκιών μας και των απαιτήσεων μας αρκετά ψηλά. 
Σημείωση:    Γνωρίζετε ότι η ιδιαιτερότητα του πρωταθλήματος σας, είναι ότι του χρόνου η ομάδα των Νεανίδων θα απαρτίζεται από άλλες αθλήτριες λόγω ηλικίας.
Γι' αυτό προσπαθήστε το όνειρο σας να έχει διάρκεια.

Η στιγμή περνά και χάνεται.

Α.Ε.Ρέντη: Μενδρινός Γ. (Προπονητής), Μουτάφη Α., Πετράκη Ι., Καφίρη Μ., Σταυροπούλου Α., Ζαρουλέα Ι., Μπαφούνη Α., Παπουτσιάν Ε., Καραμαλέγκου Σ., Νικολάκη Ε., Καραπιπέρη Μ., Γλυκοφρύδη Θ.

Α.Ο.Ν. Αργυρούπολεως: Μιτσκίδης Χ. (Προπονητής), Χαλκίδου Τ., Μπουντουρόγλου Μ., Μιχελάκου Χ., Μαθιουδάκη Ε. Ζουμπούκου Κ., Τζώρτζη Ι., Δέδε Β., Παπασπυροπούλου Α., Βαρελά Α., Μηνοπούλου Μ., Μπακούρου Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.