Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Φοίνικας - Ρέντης: 2 - 3


   Ξεκινώντας και φέτος το σχολιασμό των αγώνων της ομάδας μας, πρώτα απ' όλα θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλα τα σωματεία και τις ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ένωσης μας καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων που θέτουν. Επίσης θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλες τις αθλήτριες, όλων το σωματείων, να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.
   Την Τετάρτη 2-10-2013 ξεκίνησε ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος του Εθνικού περιφερειακού πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών του Β’ ομίλου με την ομάδα μας να δίνει τον πρώτο της αγώνα στο γήπεδο Σαλπέας ως φιλοξενούμενη με αντίπαλο την ομάδα του Φοίνικα.
   Ένας αγώνας με πάρα πολλές ιδιαιτερότητες, οι οποίες έδωσαν και τον έντονο χαρακτήρα του ντέρμπι.Αθλήτριες που βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο χθες ως αντίπαλες, μέχρι πρότινος ήταν συμπαίκτριες. Οπότε γίνεται εύκολα κατανοητή η αντίθεση των συναισθημάτων που διακατείχαν τις περισσότερες από τις συμμετέχουσες στην διάρκεια του  αγώνα.
   Πέρα όμως απ’ αυτό, στον αγωνιστικό τομέα  είχαμε την ατυχία το βασικό λίμπερο της ομάδας μας να απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους, καθώς και δύο εκ των αθλητριών που συμμετείχαν στην αποστολή να είναι τραυματισμένες. Όλα τα παραπάνω, λειτούργησαν στην ομάδα μας με έναν περίεργο τρόπο. Από τη μία δημιούργησαν το αίσθημα της ανασφάλειας το οποίο προέκυπτε από το τρακ και το άγνωστο της πρώτης αγωνιστικής, από το ότι κάποια  βασική αθλήτρια  θα έλειπε, από την ατυχία να τραυματιστούν δύο αθλήτριες λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, αλλά και από την άλλη λειτούργησαν όλα όσα προαναφέραμε ως καμπανάκι, ως συναγερμός. Αφύπνισαν τον αθλητικό τους εγωισμό, αποφάσισαν η κάθε μία μόνη της και όλες μαζί να αποδείξουν ότι δεν είναι τυχαίες αθλήτριες και ότι στο φετινό ταξίδι του πρωταθλήματος  πρέπει να μάθεις να ζεις και να αντιμετωπίζεις εκ των έσω τα προβλήματα σου για να πετύχεις το στόχο σου, όποιος και αν είναι. 
   Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα μας να κερδίζει τα δύο πρώτα σετ με 23-25 και 20-25. Σε όλη την διάρκεια του όμως είχε μια «άγρια» ομορφιά. Απόδειξη αυτού του χαρακτηρισμού, είναι η εξέλιξη που είχε το τρίτο σετ. Ανατροπή του σετ, από 22-14 για τον γηπεδούχο σε 23- 24 για τον φιλοξενούμενο. Σ’ εκείνο το σημείο μην ρωτήσετε τι έγινε, ξέρει ο "αστάθμητος παράγοντας", εμείς από το βίντεο του αγώνα γνωρίζουμε το σωστό αποτέλεσμα της φάσης. Αποτέλεσμα να χαθεί το σετ με 26-24, να αποσυντονίσει και να εκνευρίσει τις αθλήτριες μας. Συνέχεια του εκνευρισμού αυτού ήταν η απώλεια του επόμενου σετ με 25-14. Στο πέμπτο και τελευταίο σετ οι αθλήτριες μας έδειξαν αποφασιστικότητα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του ποιος θα είναι ο νικητής του αγώνα. Χαρακτηριστικό του παραπάνω ισχυρισμού είναι το σκορ 4-15.
   Σε γενικές γραμμές ήταν ένας αγώνας κατάθεσης ψυχής από τις αθλήτριες μας.Θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας μας. Στο συγκεκριμένο αγώνα χρησιμοποιήθηκαν και οι δώδεκα αθλήτριες της αποστολής που σημαίνει ότι στο φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος υπολογίζονται όλες ανεξαιρέτως. Ευχόμαστε σε όλες να είναι υγιείς για να προσφέρουν αγωνιστικά στην ομάδα μας αυτά που ξέρουμε ότι μπορούν.
   Με λάθη η διαιτησία των κκ Σαχινίδη και Αντωνόπουλου.

Α.Ε. Ρέντη: Μενδρινός Γ. (προπονητής), Δούκα Σ., Χριστολουκά Π., Τσίμηλα Β., Βατικιώτη Α., Γιαβασοπούλου Ε., Καφίρη Μ., Σταυροπούλου Α., Καλαφάτη Ζ., Σταυροπούλου Μ., Νικολάκη Ε., Καραπιπέρη Μ., Παπαϊωάννου Μ.

Φοίνικας: Πανάγος Α. (Προπονητής), Μπούρμπη Β., Βουρβαχάκη Ε., Παναγιωτοπούλου Ε., Στρατηγού Χ., Μητέτε Α., Αδαμίδου Ε., Μαντούδη Ι., Καρατζάνου Ε., Μουλά Ε., Παντελίδου Ν., Αγγελίδου Ε., Λαμπροπούλου Σ.



 

 
 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.