Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Α.Γ.Ο.Γ. Ευρυάλη - Α.Ε. Ρέντη: 0 - 3 (Νεάνιδες)



Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νεανίδων η ομάδα μας αγωνίστηκε εκτός έδρας στο κλειστό της Γλυφάδας με αντίπαλο την ομάδα της Ευρυάλης.
            Η απόδοση της ομάδας μας ήταν πολύ καλή και πλέον πιστεύουμε ότι εφόσον η χθεσινή εμφάνιση ήταν συνέχεια της προηγούμενης αγωνιστικής δεν είναι κάτι τυχαίο. Οι αθλήτριες μας ξεκίνησαν δυνατά και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για την διεκδίκηση του 1ου σετ. Πολύ καλό σερβίς και θετικότατες ενέργειες στον επιθετικό τομέα, ήταν τα βασικά στοιχεία που οδήγησαν στην εύκολη επικράτηση του εν λόγω σετ με 12-25. Στο 2ο σετ και ενώ η ομάδα μας ξεκίνησε το ίδιο δυνατά, στο σημείο που το σκορ ήταν 7 - 11 υπέρ μας η μία εκ των κεντρικών μας τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγώνα με αποτέλεσμα να υπάρξει μια προσωρινή αμηχανία και ένας παροδικός εκνευρισμός που παρ' ολίγο να στοιχίσει την απώλεια του σετ και να δώσει στον αγώνα διαφορετική εξέλιξη. Τελικά η ομάδα μας κέρδισε και το δεύτερο σετ με 23-25. Το τρίτο σετ εξελίχθηκε σχεδόν όπως και το πρώτο. Οι ομάδες συμβάδιζαν έως το 10-10 αλλά από εκείνο το σημείο και μετά οι αθλήτριες μας με αρκετά σοβαρό σερβίς και ελαχιστοποίηση των λαθών δημιούργησαν μια διαφορά ασφαλείας που κράτησαν έως και το τέλος με τελικό σκορ 17-25 και 0-3 σετ.
           Το σημαντικό και σπουδαίο στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν η συμμετοχή δύο παγκορασίδων μας για τουλάχιστον ενάμισι σετ, οι οποίες αγωνίστηκαν με μεγάλη επιτυχία η μία ως κεντρική και η άλλη στην θέση του λίμπερο. Αυτό είναι και το ουσιαστικό κέρδος. Να βλέπεις νέες αθλήτριες να ενσωματώνονται και να έχουν βασικό ρόλο στα αγωνιστικά σου τμήματα και μάλιστα να αντέχουν στην πίεση και στις πρωτόγνωρες για αυτές απαιτήσεις του αγώνα. Το παραπάνω σχόλιο γίνεται για να καταλάβουν όλοι, ότι φθάνει επιτέλους η στιγμή που περιμέναμε όλοι στον σύλλογο. Τα τμήματα υποδομής να αρχίζουν να παίζουν τον σημαντικό τους ρόλο. Να χτίζουν αθλήτριες που θα πάρουν στις πλάτες τους την τύχη και την αγωνιστική πυξίδα του γυναικείου τμήματος βόλεϊ. Αθλήτριες που αποκτούν αγωνιστική προσωπικότητα αναζητούν την διάκριση, αρχίζουν επιτέλους να επιζητούν την καθιέρωση τους σε υψηλά στάνταρ και να θέτουν στόχους και όνειρα. Αυτό δεν είναι και το ζητούμενο; ΣΤΟΧΟΙ & ΟΝΕΙΡΑ.  Τι ωραίες και σπάνιες για την εποχή μας λέξεις; Δυστυχώς οι λέξεις αυτές μάλλον είναι άγνωστες στο λεξιλόγιο της καθημερινότητας μας.
Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες που ήταν στην αποστολή της ομάδας μας και βοήθησαν η κάθε μία με τον τρόπο της στη σημαντική νίκη. Επίσης πολλά συγχαρητήρια και στον προπονητή μας όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και γι' αυτό που ξεκίνησε να δημιουργεί πριν από δύο περίπου χρόνια και η δουλειά αυτή έχει αρχίσει να φαίνεται.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Ευρυάλης για την άψογη φιλοξενία.
Καλή η διαιτησία των κκ Λιάκου και Μιχαήλογλου.

Ευρυάλη: Νικολακόπουλος Δ. (προπονητής), Γκόνου Α., Βασιλειάδη Σ., Παπακώστα Σ., Δημητριάδη Μ., Καγιαννάκη Δ., Μεθενίτη Σ., Παναγιωτοπούλου Ι., Νιαρράκου Α. Λαγούρη Θ., Φωτέογλου Π., Αμπαζή Μ., Φαρμάκη Α.

Α.Ε. Ρέντη: Μενδρινός Γ (προπονητής)., Μουτάφη Α., Καφίρη Μ., Σταυροπούλου Α., Ζαρουλέα Ι., Παπουτσιάν Ε., Νικολάκη Ε., Καραπιπέρη Μ., Καραμαλέγκου Σ., Γλυκοφρίδη Θ.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.