Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Πειραικός Σύνδεσμος - Α.Ε. Ρέντη: 1 - 3



Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Εθνικού περιφερειακού πρωταθλήματος Β¨ Εθνικής Γυναικών η ομάδα μας αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Πειραϊκό Σύνδεσμο.
Ήταν ένας καλός αγώνας με αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές. Καλό ξεκίνημα από την ομάδα μας στο πρώτο σετ το οποίο και κέρδισε με 17-25. Το καλό ξεκίνημα του πρώτου σετ το διαδέχθηκαν τα πολλά λάθη, η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης με αποτέλεσμα το δεύτερο σετ να χαθεί με 25-17. Στο τρίτο σετ οι αθλήτριες μας κατάφεραν και νίκησαν το κακό εαυτό του δεύτερου σετ ελαχιστοποίησαν τα λάθη και το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά με την ομάδα μας να κερδίζει το σετ με 16-25. Το τελευταίο και καθοριστικό σετ ήταν αρκετά δυνατό και από τις δύο ομάδες. Η μεν ομάδα μας ήθελε να τελειώσει τον αγώνα και η ομάδα του Πειραϊκού να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του. Αποτέλεσμα 21-25 και νίκη της Α.Ε. Ρέντη. Τελικό σκορ 1-3.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλες τις αθλήτριες μας, που αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο αγώνα και νίκησαν όχι μόνο την αντίπαλη ομάδα αλλά και τα προβλήματα που αντί να ελαχιστοποιούνται δυστυχώς αυξάνονται.
Όμως ο τρόπος που αγωνίζονται και διαχειρίζονται τις καταστάσεις σίγουρα αξίζει σχολιασμό και επιβράβευση.
Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε ένα από θετικά το αγώνα. Στις εξέδρες του “Σαλπέας” βρέθηκαν πάνω από 60 θεατές το οποίο είναι πολύ θετικό για το άθλημα και την εξέλιξή του.
Με λάθη η διαιτησία των κκ Κατσούλη Πάτση και Πετρόπουλου.

Πειραϊκός Σύνδεσμος: Φραντζέσκος Α. (Προπονητής), Κομματά Μ., Χαλατσάκου Μ., Ορνιθοπούλου Α., Στογιάννου Α., Γιανναράκη Ε., Τούντα Σ., Παπαδημητρίου Α., Αρίφη Μ., Παυλίδη Α., Πατσιαβούδη Β.,

Α.Ε. Ρέντη: Μενδρινός Γ. (Προπονητής), Χρήστου Α., Δούκα Σ., Χριστολουκά Π., Βατικιώτη Α., Γιαβασοπούλου Ε., Καφίρη Μ., Σταυροπούλου Α., Καλαφάτη Ζ., Σταυροπούλου Μ.,  Καραπιπέρη Μ., Παπαϊωάννου Μ.

Σημείωση: Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από την ομάδα του Πειραϊκού Συνδέσμου για την παράλειψη αναφοράς μίας αθλήτριας και για τυχόν ορθογραφικά λάθη τα οποία όμως οφείλονται σε κακή εμφάνιση του αντιγράφου του φύλλου αγώνα. 


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.