Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Α.Ε. Ρέντη - Α.Π.Σ. Άμιλλα: 3 - 0

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα των νεανίδων μας την Κυριακή 27-10-2013 στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος νεανίδων. Κέρδισαν την αντίστοιχη ομάδα της Άμιλλας με σκορ 3-0. Στο πρώτο σετ η ομάδα μας μπήκε σοβαρά μην αφήνοντας πολλά περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλο ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι το σκορ 25-3. Η συνέχεια ήταν ανάλογη κερδίζοντας τα επόμενα δύο σετ με 25-8 και 25-12 σε έναν αγώνα που κράτησε λιγότερο από 50 λεπτά.
Συγχαρτήρια στα κορίτσια μας για τη σοβαρότητα που έδειξαν στον πρώτο γύρο και κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου αήττητες. Θα πρέπει όμως να παραμείνουν προσγειωμένες και σοβαρές διότι ο δεύτερος γύρος είναι εξίσου δύσκολος και ο δρόμος ανηφορικός. Θερμά συγχαρτήρια και στον προπονητή μας για την εξαιρετική δουλειά που κάνει.

Α.Ε. Ρέντη: Μενδρινός Γ.(Προπονητής), Μουτάφη Α., Πετράκη Ι., Καφίρη Μ., Σταυροπούλου Α., Ζαρουλέα Ι., Νικολάκη Ε., Καραπιπέρη Μ., Γλυκοφρύδη Θ., Παπουτσιάν Ε.

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά το αντίγραφο του φύλλου αγώνα δεν είναι ευκρινές με αποτέλεσμα να μην εμφανίζονται σωστά τα ονοματεπώνυμα των αθλητριών και των δύο ομάδων.




















 

Και όμως δεν είναι μοντάζ!!! Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον προπονητή μας να κάθεται κατά τη διάρκεια του αγώνα και μάλιστα χαμογελαστός.Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.