Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Α.Ε. Ρέντη - Α.Ο. Αιγάλεω: 0 - 3 (Γυναίκες)



Στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γυναικών η ομάδα μας φιλοξένησε την ομάδα του Α.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ.

Έγινε μια αναμέτρηση πραγματικά στα πλαίσια της φιλοξενίας. Ακριβώς έτσι συμπεριφέρθηκαν οι περισσότερες  αθλήτριες μας στο συγκεκριμένο αγώνα. Αντιμετώπισαν, μια ομάδα με αγωνιστικό προσανατολισμό και χαρακτήρα με πίστη για το αποτέλεσμα όπως το Αιγάλεω, χωρίς ψυχραιμία, χωρίς αγωνιστικό προφίλ και κυρίως χωρίς αγωνιστικό σθένος. Ανασφάλεια και επιπολαιότητα διέκριναν τις περισσότερες ενέργειες τους με ελάχιστες εξαιρέσεις. 
Το παραπάνω σχόλιο δεν γίνεται για να μειώσει την ικανότητα και την αξία του νικητή, που δίκαια κατέκτησε την νίκη και το τρίποντο, γίνεται για να δώσει την σωστή διάσταση των όσων διαδραματίστηκαν χθες βράδυ στο κλειστό του Ρέντη.

Δυστυχώς, εάν τέτοιους αγώνες τους αντιμετωπίζεις με τα χαρακτηριστικά που προαναφέραμε αλλά και με βασικές ελλείψεις παικτριών, τότε δεν μπορείς και δεν πρέπει να απαιτείς κάτι παραπάνω από αυτό που πήρες. Η σταθερότητα και η διάρκεια κρίνει  την  προσωπικότητα και την πορεία μιας ομάδας και όχι οι πρόσκαιρες επιτυχίες.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα. Στο 1ο σετ οι αθλήτριες μας φάνηκε να σαν μην υπήρχαν στο γήπεδο. Το ξεκίνημα (0-5) ήταν τουλάχιστον κακό. Στη συνέχεια η αγωνιστική εικόνα βελτιώθηκε λίγο (4-7, 9-9 και 10-13). Από εκείνο το σημείο και μετά το ένα λάθος ακολουθούσε το άλλο με αποτέλεσμα το σετ να κλείσει με 13-25. Στο δεύτερο και τρίτο σετ τα λάθη μειώθηκαν αλλά όχι στο βαθμό που θα έπρεπε. Έτσι τα σετ έκλεισαν με 20-25 και 24-26. Το τελικό αποτέλεσμα το 0 -3 υπέρ του Α.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ ήταν απόλυτα δίκαιο.

Ενθαρρυντικό στοιχείο του αγώνα ήταν η προσέλευση των φιλάθλων οι οποίοι ως επί το πλείστον ήταν φίλαθλοι του Α.Ο. Αιγάλεω. Δημιούργησαν μια “καυτή” έδρα για την ομάδα τους αλλά πάντα σε αθλητικά πλαίσια και χωρία καμία παρεκτροπή. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας  στους υπευθύνους του Α.Ο. Αιγάλεω διότι εκτός από την πολύ καλή δουλειά που κάνουν στην ομάδα τους έχουν καταφέρει να απομονώσουν άσχημες συμπεριφορές που υπήρξαν σε προηγούμενο αγώνα μας στο γήπεδο τους.

Καλή η διαιτησία των κκ. Μηχαϊλογλου και Καντλή.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.