Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Α.Ε. Ρέντη - Πήγασος Χαϊδαρίου: 2 - 3 (Κύπελλο Ελλάδος)

Το Σάββατο 26-10-2013 πραγματοποιήθηκε η 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδος και η ομάδας μας αγωνίστηκε με την ομάδα του Πήγασου Χαϊδαρίου. Έγινε ένας πολύ καλός αγώνας με αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές που κράτησε περίπου δυόμιση ώρες. Σαφώς πιο βελτιωμένη η ομάδα μας από τον προηγούμενο αγώνα αλλά πάλι δεν απέφυγε τα λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την επόμενη φάση χάνοντας τον αγώνα με 2-3 (20-25, 25-22, 22-25, 25-15, 12-15). Για μια ακόμα φορά η ομάδα μας αγωνίστηκε με ελλείψεις από τραυματισμούς οι οποίοι μας έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα τη φετινή αγωνιστική περίοδο χωρίς αυτό βέβαια να είναι δικαιολογία για κάποια από τα λάθη. Το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο.

Σχεδόν άριστη η διαιτησία της κ. Καντλή. Με λάθη η διαιτησία του κ. Σαχινίδη.

Ζητούμε συγγνώμη για τη μη αναγραφή ή τυχόν λάθη της πλήρους σύνθεσης του Πήγασου Χαιδαρίου η οποία οφείλεται σε κακή εμφάνιση στο αντίγραφο του φύλλου αγώνα.

Α.Ε. Ρέντη: Μενδρινός Γ. (Προπονητής),  Χρήστου Α., Δούκα Σ., Χριστολουκά Π., Βατικιώτη Α., Γιαβασοπούλου Ε., Σταυροπούλου Α., Καλαφάτη Ζ., Σταυροπούλου Μ., Παπουτσιάν Ε., Νικολάκη Ε.,  Καραπιπέρη Μ., Παπαϊωάννου Μ.

Πήγασος: Γεωργοπούλου  (Προπονήτρια), Ρεντούμη Μ., Μιχαλοπούλου Μ., Κολοβού Μ., Τσιούστα Ε., Κωστάκη Χ., Σταύρου Ε.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.