Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Έπαθλο «Νίκος Σαμαράς» στους κορυφαίους της ΕΣΠΕΔΑ


Έπαθλο «Νίκος Σαμαράς» στους κορυφαίους της ΕΣΠΕΔΑ

Το έπαθλο «Νίκος Σαμαράς» θα κερδίσει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου της ΕΣΠΕΔΑ ο καλύτερος αθλητής των παίδων και των εφήβων...
Μετά το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης αποφασίστηκαν τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. στην προσπάθεια του να αναλάβει πρωτοβουλίες αναβάθμισης των πρωταθλημάτων της Ένωσης μας, κατά την τελευταία συνεδρίαση του, αποφάσισε όπως:

* Διεξαχθεί στο τέλος του Α΄ γύρου του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Β΄ΟΜΙΛΟΣ Γυναικών, ψηφοφορία με συμμετοχή των προπονητών των 16 ομάδων, για την ανάδειξη της καλύτερης επτάδας , για τις 15 πρώτες αγωνιστικές .

Η ψηφοφορία αυτή θα επαναληφθεί με την ολοκλήρωση του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Β΄ΟΜΙΛΟΣ Α΄ Κατηγορίας Γυναικών, ώστε να προκύψουν οι κορυφαίες αθλήτριες της σεζόν.

* Το ίδιο θα συμβεί και στο Εθνικό Περιφερειακό Πρωταθλήματος Β΄ΟΜΙΛΟΣ Ανδρών Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

* Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ (ΝΕΩΝ) Α΄Φάση, θα διεξαχθεί ψηφοφορία με συμμετοχή των προπονητών των 5 ομάδων, που συμμετείχαν εφέτος στο παραπάνω πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α., για την ανάδειξη του καλύτερου αθλητή .

* Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ Α΄φάση, θα διεξαχθεί ψηφοφορία στο final four με συμμετοχή των προπονητών , για την ανάδειξη του καλύτερου αθλητή.

Ο καλύτερος αθλητής από τους Παίδες και ο καλύτερος αθλητής από τους Έφηβους θα βραβευθεί, στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με το ειδικό έπαθλο, με την ονομασία «Νίκος Σαμαράς», ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στη μνήμη του πρόωρα χαμένου αθλητή.

Τόσο στις Γυναίκες όσο και στους Παίδες και στους Έφηβους, οι προπονητές των ομάδων, δε θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν αθλήτρια ή αθλητή της δικής τους ομάδας.

Ανάλογες πρωτοβουλίες θα υπάρξουν και για τα άλλα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Θα σταλούν αντίστοιχα έντυπα από την Ένωση στα σωματεία για την κάθε ψηφοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.